-
Happy Birthday Cara<3
-
je nádherná a ted nová profilovka je suprová *3*
-
A můj tip je Tereza Maxová :o)))
-
Dit je voskliva zajimava je ale tim ze vypada jako chlap (jako nejakej roker ) nechapu kdyz je nekdo slavnen musi byt tak vosklivej myslim ze je to jedna znejvosklivejsich modelek na celi svete ma oblicej jako chlap proto je mozna tepla
-
-
ti si sprosta cara je naj
-
takže anno! jako co si myslíš příjde mi hezká a to si myslim že nevipada jako kluk!¨a jako nevadí mi že ti připadá jako kluk to ne! ale to že tak vypadá neznamená žě je teplá! navíc ona teplá nennnnníííííí! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16*
-
-
Bohužel tě musím zklamat ona je na holky.
-
-
-
Připadá mi jako nějakej transvestita. Jestli tohle má bejt dnešní symbol krásy, tak pak se máme v budoucnosti na co těšit. Že by příště nastoupil rovnou Frankenstein?
-
-
Drž tlamu buzno *1* abys náhodou nebyl transvestita ty :DDDDD
-
-
příjde mi trapná...:P
-
nemám nic proti bisexuálům-příjde mi to naprosto normální-ale nemusím ji...
-
Musím se smát když v profilu čtu herečka. Jistě každý nějak začínal a prý není malých rolí, ale do herečky má slečna Cara zatím hodně daleko. Ona tahle adaptace Anny Kareniny vlastně není moc povedená, tak už je jedno kdo tam sbíral zkušenosti. Ale herečka to vážně ne :o))) A co zpěvačka, už jste někdo něco slyšel? To by mě docela zajímalo. Radši by se měla vrhnout na studia, aby se měla jak živit, i když v rámci dědictví na tom bude asi docela dobře. Neříkám, že modelka rovnà se blbka, ale v tomhle případě si moc jistá nejsem. Kamarád přivezl anglický bulvár, kde psali, že ty její grimasy jsou jen z nouze cnost, prý to začalo tak, že jí vyfotili dost sjetou a pak se to urovnávalo jako že to bylo naschvál. A od té doby jsou na světě škleby pro podporu pravdivosti. Bulvár je bulvár, ale...
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=dNmpoj2Izwc tady zpívá
-
Ale ale, z tvýho komentáře úplně čiší závist *15* Co jsi dokázala ty? *15* Houby z voctem že? :)
-
-
M2la by si něco udělat s obočím, kazí jí to celý obličej jinak je krásná :*:))
-
Kvůli tomu,že napsala svůj názor ji hned nemusíš urážet.Ať si o ní myslí co chce.A jestli se takhle chovš ke každýmu tak se jdi zahrabat sama.