-
Všechno nejlepší k narozeninam.
-
si úžasná si super jako v xfactoru záříš :) asi sem se zamiloval *14*
-
Je moc hezká, hezky zpívá, a je SUPER porodce v x factoru ^^ Moc ji zbožnuju!! A moje BEST písnička je od ní: run run run :P :33
-
jo
-
je nejlepší porodce v x factoru
-
Samej Majk a můj Martínek nikde.ach joooo
-
Já hlavně žeru jejího Martínka.ta jeho kouzelná zadnice.Celeste,až ti Martina prošťouchnu,můžeš se klidně na nás dívat.No jo no,pudy vždy zvítězí a každý zatoulaný pes si svého pána najde nakonec.papa
-
Ona je herecka hrala ve filmu ty a ja dej to tam
-
A pro porotkyni X Faktoru lze hlasovat v hitparádě na http://viscovim.blog.cz/1404/top-9-09 kde má hned dvě písničky!
-
jaké maš celeste telefoní čislo
-
Ještě umět pravopis ;)
*nejhezčí
*zpěvačka
Kolik ti je? :D -
Celeste nejhesci spevacka ze vsech spevacek nej nej nej nej nejlepsi ze vsech *14* *3* *4* *7*
-
celeste buckingham je nej nej nej nejlepší *3* *4* *3* *4*
-
Celeste je krásná,moc sympatická holka , která má úžasné koncerty,písničky je úžasná a velice dobrá v 18.. ale nehodí se mi k ní Martin je takovej na ni zakrslík jako malý dítě celeste má na lepšího nemam proti němu nic ale vůbec se k ní nehodí.. víc se mě líbí Majk Spirit s ,kterým má krásné písničky a hodí se k sobě jsou oba krasní a nevim proč si vybrala haricha *13* *13* škoda on je 100krát hezčí Majk *14* *14* i když je starší ale to nevadí .. *3* *3* *1* *1*
-
jsem rád že v porotě x factoru sedí tahle krásná pohledná ženas úsměvem na tváři který z ní úplně vyzařuje a dává pozitivní enrgii ostatním soutěžícím ,jsem rád že dává šanci mladým nadaným lidem šanci podle mně si ji jistě zaslouží ,mám ji rád jako zpěvačku která se zviditelnila ale zviditelnila především slovensko a za oba národy jsem rád že se tady ctí doma má hezký písničky poslední dobou ji poslouchám častěji
-
Kdo má rád Celeste dívejte se dneska na X factor <3 neděle :-)
-
Celeste je best !! :))) <3
-
Je to s ní složitější *3* *15* *1* Její otec je myslím Američan, matka Češka, narodila se v Curychu, žije na Slovensku a studuje v USA, takže.. *2*
-
Ty prosim tě, mlč. Jsi směšná. V Superstar ať si vyhrává, kdo chce, to je kravina. Pak je vidět, že to tak je, protože nevyhrakje opravdový zpěvák jako je Celeste. Není to žádná protekční sviňka a nemyslí si, že je slavná. Bere ji Pitbull a začíná se prokopávat do světa! Na vzhledu nesejde, jsou lidé, kteří přichází opravdovsky zpívat, protože to umí a lidi, co si na to hrají a jejich videoklip je plný jen jejich vzhledu a to svlečeného a vyzývavého, jak jen to jde. Její zpěv je samozřejmě ideální. *3* *15* *4*
-
Nikdy Celeste nesrovnávej s něčím jako Farná, ta není ani to nejnepatrnější z nejmenšího z Celeste!!!!!!!!!!!!!!! Jak to může někdo říct!!!!! *10* *8* *16*