Přejít na výpis diskuzí

Chad Michael Murray

OSOBNOST 31.12.2006 
295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • januush

Re: Re: nepletu se?

Leo z čarodějek je starší a jmenuje se Brian Krause tak se na něho můžete podívat. mějte se
  • januush

Re: nepletu se?

ne ani ne on je totiž starší..
  • Re: hmm

mno..já myslím,že do tý posilky chodí;)..vem si jak je namakanej v filmu Dům voskových figurýn...bože jak já ho miluju..Mámm kamaráda,který je upa skoro stejnej a o 7 let mladší *1* ..ale bohužel zadanej *8* *9* *9* *9*
  • supermonika

nepletu se?

ahojec lidi hele nwm ale spis mam haluz neznate nekdo serial carodejky?esi jo nepride vam ten co hraje světlonoše lea trochu jako Chad?
  • 12mileynka12

Re: :)

souhlas je nadhernej
  • mysak.kol

Re: ...

tak se ho chytni a nenech ho utéct. já chci taky alespon kopii. *8* *8*
  • veris.s

...

znám kluka,kterej by mu jako z oka vypadl *5*
  • Re: murray

Je to herečka a sestra nedávno zvolené Miss USA 2009 Kirsten Dalton. Sama se zůčastnila soutěže Miss North Carolina Teen USA (tuším v roce 2005) a skončila jako 1.vicemiss
  • b.e.t.u.l.i

:)

krásnej človíček *15*
  • mysak.kol

Re: Re: WOW

kdybych věděla, že tam na 1000 000 000% bude, tak si počkám *14* Velikonoce jsem taky propásla, tak co je teď někdy? K prvnímu máji? *7* *14* *14* *14* *8* *8* *15*
  • Re: Slaďoušek

jo mas pravda a ja ho taky moc moc zeru *1* *14* *14* *14* *14*
  • Re: WOW

pod stromecek je fakt pozde to mas za dlouho *1*
  • mysak.kol

WOW

já ho chci pod stromeček!!! nebo i dřív!!! ne, já ho chci hned!! WOW *8*
  • Slaďoušek

Je nejdokonalejší je krásnej... Kdyby takový byli i v Česku ale na něj nikdo nikdy mít nebude ... úžasnej žeru ho..!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • murray

vite kdo je ta jeho pritelkyne??menuje se Kenzie Dalton
  • medvidek11

ostin aems

ON?dokonalej!on?sladkej!on?bez chyb!on?roztomylej!on??k sežrání!!!!!! *14* *14*
  • medvidek11

nomat

on je proste krasnj proste boži chlap!!! *9*
  • chadddd

Chad je porstě boží krásnej prostě úžasnej herec na světě!!!!nikdose mu nevirovná a už vůbec ne zac efron fuuuuj!!!!!on best!!! *3* *14*
  • medvidek11

chad micqel murra

je to nejlepšía nejhezčí herec co existuje my like!!!! *14*
  • :)

Neodolatelnej a nadanej :) Slušelo mu to v Moderní popelce to souhlasím a taky když hrál v " Dům voskových figurín" :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit