Přejít na výpis diskuzí

Chad Michael Murray

OSOBNOST 31.12.2006 
295 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medvidek11

chaddddd

Chad je pěknej a hoodně *4*
  • hmm

No...hezkej sice je...ale mohl by chodit do posilovny! pak by to nemělo chybu:) *3*
  • medvidek11

CH.M.M

Onje prostě boží nemám slov prostě úžasnej apěknej herec *14* *4*
  • malina.kiki

Re:

jakej nick???ty asi myslíš jak se jmenoval nick v domě voskovejch figurín???mno tam byl upe božíííííí
    a v moderní popelce byl taky hezkej ale takovej moc jako holčička...:-D ale v domě voskovejch figurín je to takovej tvďák a to faaaak žeru...je fakt upe náhernej....:-*
  • malina.kiki

Re:

jé tag to já kdybych měla takovýho přítele tag bych byla faaakt v sedmym neby(teda já nai nejsem dospělá mno...eště chodim na základku...mi je 1š a bude mi 14...:-D )
  • malina.kiki

Jé krááásnej...

Ahoj....taky si myslíte že Chad je upee nádhernej???Já viděla jako první moderní popelku, potom mezi námi děvčaty a pak dům voskovejch figurín když to asi ped 3 tejdnama dávali v televizi....A my to máme na dývku a včera jsme se na to s kámoškou u ní doma koukali a upe nejvíc se nám tam líbil tag sme se na to dneska koukali znova...:-D *15*
  • medvidek11

chadik murray

Nejkrasnejsi nejlepsí anejužasnejší herec chad michae lmurrayik *4* *4*
  • medvidek11

medvidek

on je prostě....úžasnej nemám slov *3*
  • medvidek11

krásnej Chad

Chad je prostě boží nejkrásnější herec pod sluncem prostě krásnej k sežrání a v moderní popelce je uplně sladkej!!! *14* *14*
  • medvidek11

chad murray

Chad je nejlepší a nejhezčí herec je prostě k sežrání mám o moc ráda!!!!!! *15*
  • medvidek11

murry michael

je njhezčí má nádherný očia rty je prostě boží anejhezčí je v moderní popelce je prostě úžasný *4*
  • medvidek11

chad

chad je nádherjne prostě boží kam se na něj ostatní hrabou je prostě božííííí *3*
  • medvidek11

chadík

Chad michael Murray je nejhezčí a nejlepší herec je prostě boží nádhernej.... *14*
  • medvidek11

chad michael murray

chad michael murray je moooc pěkný herec a dobře hraje v e všech filmech je prostě úžasný nikdo na něj nemá!!!!!!! *4* *15*
  • chad

Je feest nadhernyy strasne se mi libi v moderni popelkce ale aj v domu voskovych figurin..proste je sexi *14* *14*
  • lenniesenka

jaj

Mě osobně se teda líbí v domu voskových figurín,vlasy hodně na krátko mu seknou :-) *15*
  • je nadherny

je to nejkrasnejsi klucina na svete...a je hoodne podobny memu byvalemu klucinovi ..je to proste kus.. *14*
  • medvidek11

chad michael murray

On je prostě super herec moc pěknej nikdo jinej se mu nevyrovná je božííí!!!! *8* *14*
  • ivet7

Re: Ausitn:-)

Souhlasím s tebou,tam byl fakt úpe k sežrání *14*
  • ivet7

kratší vlasy

Je úpe boží.V Moderní popelce nebo v Gilmorových děvčatech byl fakt k sežrání,ae ve filmu Mezi námi děvčaty mu to teda moc neslušelo.Prostě ty kratší vlasy mají něco do sebe *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší