-
chaddddd
Chad je pěknej a hoodně *4* -
hmm
No...hezkej sice je...ale mohl by chodit do posilovny! pak by to nemělo chybu:) *3* -
CH.M.M
Onje prostě boží nemám slov prostě úžasnej apěknej herec *14* *4* -
Re:
jakej nick???ty asi myslíš jak se jmenoval nick v domě voskovejch figurín???mno tam byl upe božíííííí
a v moderní popelce byl taky hezkej ale takovej moc jako holčička...:-D ale v domě voskovejch figurín je to takovej tvďák a to faaaak žeru...je fakt upe náhernej....:-* -
Re:
jé tag to já kdybych měla takovýho přítele tag bych byla faaakt v sedmym neby(teda já nai nejsem dospělá mno...eště chodim na základku...mi je 1š a bude mi 14...:-D ) -
Jé krááásnej...
Ahoj....taky si myslíte že Chad je upee nádhernej???Já viděla jako první moderní popelku, potom mezi námi děvčaty a pak dům voskovejch figurín když to asi ped 3 tejdnama dávali v televizi....A my to máme na dývku a včera jsme se na to s kámoškou u ní doma koukali a upe nejvíc se nám tam líbil tag sme se na to dneska koukali znova...:-D *15* -
chadik murray
Nejkrasnejsi nejlepsí anejužasnejší herec chad michae lmurrayik *4* *4* -
medvidek
on je prostě....úžasnej nemám slov *3* -
krásnej Chad
Chad je prostě boží nejkrásnější herec pod sluncem prostě krásnej k sežrání a v moderní popelce je uplně sladkej!!! *14* *14* -
chad murray
Chad je nejlepší a nejhezčí herec je prostě k sežrání mám o moc ráda!!!!!! *15* -
murry michael
je njhezčí má nádherný očia rty je prostě boží anejhezčí je v moderní popelce je prostě úžasný *4* -
chad
chad je nádherjne prostě boží kam se na něj ostatní hrabou je prostě božííííí *3* -
chadík
Chad michael Murray je nejhezčí a nejlepší herec je prostě boží nádhernej.... *14* -
chad michael murray
chad michael murray je moooc pěkný herec a dobře hraje v e všech filmech je prostě úžasný nikdo na něj nemá!!!!!!! *4* *15* -
chad
Je feest nadhernyy strasne se mi libi v moderni popelkce ale aj v domu voskovych figurin..proste je sexi *14* *14* -
jaj
Mě osobně se teda líbí v domu voskových figurín,vlasy hodně na krátko mu seknou :-) *15* -
je nadherny
je to nejkrasnejsi klucina na svete...a je hoodne podobny memu byvalemu klucinovi ..je to proste kus.. *14* -
chad michael murray
On je prostě super herec moc pěknej nikdo jinej se mu nevyrovná je božííí!!!! *8* *14* -
Re: Ausitn:-)
Souhlasím s tebou,tam byl fakt úpe k sežrání *14* -
kratší vlasy
Je úpe boží.V Moderní popelce nebo v Gilmorových děvčatech byl fakt k sežrání,ae ve filmu Mezi námi děvčaty mu to teda moc neslušelo.Prostě ty kratší vlasy mají něco do sebe *14*