-
:0**
Bejbhyyyy!:)*
Láska sexuózní! *14* -
Channing má můj obdiv!!!
Channing je nádhernej, dokonalej a sexy mužskej... *14* Chtěla bych ho mít doma.. *15* -
-
Re: Channing má můj obdiv!!!
no dowol! *8* ten muzskej je muj jasny od nej ruce pryc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to plati pro vsechny!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* -
Re: Channing má můj obdiv!!!
Mám ale doma syna, co je mu dóóst podobný... *1*
-
-
CHANNING TATUM
JA SOM HO VOBEC NEPOZNALA KED SOM VIDELA JEDNOTKU TAK SOM SA DO NEHO ZAMILOVALA JE UZASNY A NAJKRAJSI NA CELOM SVETE CHCELA BY SOM ABY PRISIEL NA SLOVENSKO MILUJEM TA LASKO MOJ MEDVIDEK *14* *3* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *3* *4* *4* *4* -
-
Re: CHANNING TATUM
no dowol! *8* ten je muj!!!!! a za nic by se se mnou nerozesel jen kwuli tomu ze ho chtej naky mali skolacky a jiny *13* *13* je prawda ze moc dobre cesky neumim ale i tak! *16* je muj od nej ruce pryc -
-
Re: Re: CHANNING TATUM
hele všechno co tady píšete je dost trapný a ubohý..jo je hezkej,ale nwm co tady wůbec řešíte a hádate se čí je..a čí není..tohle je ubohý pač tenhle boreček není ničí,vy najivni kravky..číst tyhle sračky co tady wšichni píšou je k zasmání..Zdarec *1* *1* -
-
Re: Re: Re: CHANNING TATUM
Ako neviem kto si ale máš úplnu pravdu..:) ako baby uvedomte sa vy sa s ním v živote nestretnete a keby sa stala taká vec že áno tak na vás úplne dlabe ako on mal navíber 100000000 iních žien a on si už vybral.. tak teraz môžete len a len snívať lebo on je už zadaný a ak by ste sa s ním niektorá chcela stretnúť.. tak sa o to snažte... ako čo robíte preto aby ste ho stretly? hmm? zamislite sa..!!!
Who do not know how but you're absolutely right ..:) how are you baby note to him in life not meet and they become such a thing as it does to you how completely he had dlabel navíber 100000000 other women and he has already taken .. so now you can only dream of and only because he is already entered and if you would like to meet him either .. so try it on ... as you do so that you met him? hmm? is planning to ..!!! -
Re: Re: Re: CHANNING TATUM
nejvic souhlas:D
-
-
Re: Re: CHANNING TATUM
ty dementni pitko a tobe je kolik 12?protoze ty skolacky jsou starsi nez ty a uz vidim jak by s tebou zacal chodit protoze ty by si s nim chodila jen kvuli slave!!!! *5* *5* *5*
-
-
-
streests
Tak jsem konečně viděla Dvojku ale jednička byla mnohem lepší...tak se mějte a hezké Vánoční svátky *4* *1* -
streests
Ahoj všem přeju pěknej den,tak kde jste někdo... *8* *8* *8* -
ahojky
Je to dobrej filmik ale step up 2 je taky bomba!! *14* -
streests
Ahojky žije tu někdo? *15* -
.......
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* neni co dodat proste se mu nikdo nevyrovna ale robert hofman se mu blizi *14* -
-
Re: .......
ale taky se mu blíží wentwort v miller :-D p.s:nwm jak se to presne pise ale tatum je proste bozskej zvlast kdyz tancuje *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: .......
soulasim se všeme který si myslej že je to borec a krásnej k tomu *15* *15*
-
-
Re: .......
je fakt skvělej *14*
-
-
step up2
viděli jste ten film ?? je fakticky bomby ,,,,přitom jsem ho videla uz driv tjn:-D -
..........
dosti nádhernej boreček *14* *14* *14* *14*