Přejít na výpis diskuzí

Channing Tatum

OSOBNOST 31.12.2006 
323 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • buginka002

Chaning

Bože, ten herec je naprosto sqelej a má charizma jako nikdo jinej *14* Naprosto sqelej talent v tanci ho dovedl k Let's dance a to bylo to nejlepší *14*
  • životopis je špatně

nechcu bejt hnidopich, ale ten životopis je blbě *13*
    • Re: životopis je špatně

ahojky jak to vis ze je spatne?? *7*
      • lejli

Re: Re: životopis je špatně

ty filmy tam maj přeházený roky..A Guide To Recognizing Your Saints je až po She's The Man a Step Up. Chan stejně tak ikdy nehrál v ničem, co se jmenuje The Prince a ve Step Up 2: The Streets nehraje bráchu Andy ;)

a vím to, protože to mám od jedné lady, která ho zná a od další slečny, která dělá stránky o Briana a zná jí :)
  • plosííím

schanim step up 2 ke stahnuti a nemuzu ho nikde najit a kdyz uz najdu a stahnu to,tak to zas nejde.... a už to chci konečně vidět*9* tak sem se chtela zeptat jestli byste mi ho neposlali na mail,pokud mate nekdo prosííím moc *9* smutně koukám... *9* *9* *9* byla bych vám mooc vděčnáá!!!díky moc předem...
    • _sabruska_

Re: plosííím

já to už viděla je to fakticky pecka...no ale nemám to stáhnutý, ale půjčený od strejdy
  • chan

lidi vite ze byl neska v ceskym krumlove????
    • _sabruska_

Re: chan

no jasny.. to by bylo aspon nekde napsaný...
      • tery01

Re: Re: chan

no byl tam...se neboj ja nejsem takovej ten typ co si vymejsli aby byl nejak zajimavej...ale proste sme tam byli s nasima a ja se ohlidla a oni(este s tou jeho pritelkyni bo co to je jeho)se zvedali od naky vylohy a ja ho videla a malem sem se po..... *5*
        • _sabruska_

Re: Re: Re: chan

no jak myslíš..
          • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: chan

tak tery01 ma pravdu..nevim sice o tom ze byl v ceskym krumlove ale v praze byl storpo protoze moje kamaradka ho potkala na vaclavaku u zary:)a je snim i vyfocena kdyby jeste jo nekdo neveril:)
          • tery01

Re: Re: Re: Re: chan

no tak vis co mne je vcelku jedno jestli my to veris bo ne ,proste sem chtela napsat ze byl v krumlove ,treba z toho mnel nekdo radost ze byl v cesky republice asi tak ... *9* *8* *8* *3*
            • _sabruska_

Re: Re: Re: Re: Re: chan

ale já ti neříkám ,že ti nevěřim...jenom jsem si myslela ,že by to bylo v novinách nebo někde na internetu ..!víš jinak ti věřim !
  • pomoc, co to vidim

tak sem se opet nespletla, vekovy prumer v teto diskuzi je cca 13 let, ja bych mu ani tech 28 netypovala, ale v tom let's dance byl fakt dobry, az teda na ty hadry a tu otresnou ksiltovku *13*
    • leti

Re: pomoc, co to vidim

No tohle hopeři nosí víš...Já myslím ,že mu to fakt seklo a sekne...
      • dasha86

Re: Re: pomoc, co to vidim

ja vim, ze to hoperi nosi, ale me se nelibi jak ta hudba tak ani obleceni
        • leti

Re: Re: Re: pomoc, co to vidim

hm tak na to nečum ne???Já se taky nedívám na filmy co se mi nelíbí!!!!! *9*
        • _sabruska_

Re: Re: Re: pomoc, co to vidim

no náhoudou je to pecky *14*
  • channing

no jak to tak čtu tak ho tu všichni dost zbožňujete! Teda ne že by nebyl hezkej a docela dobře hraje i když jsem ho viděla jen asi ve třech filmech ale je moc načinčanej taková trošku baba! Není na něm nic zajímavýho a fakt se omlouvám ale ta bradka je fakt hnusná! *3*
    • leti

Re: channing

No tak v tom případě fakt nevím co tu děláš..Mě se taky plno herců nelíbí a proto ani nechodím na jejich stránky... *5*
  • Lets Dance

Jo taky se me libi ale zase nejsem takovej magor jako vsechny tady abych si tady s vama o nem psala...
  • ON

Ty vole holky vy se uklidnete nebo se z neho zblaznite jak muzete bejt do nekoho tak zazrany ...vzdyt ho ani neznate a nikdy nepozname .....to je docela dost trapny!
  • lets dance

na lets dance 1 má dvojka dost daleko
  • step up 2

No a v tý dvojce není ten druhej špatnej *1* ,je krásnej!...A 2 je lepší než jednička!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit