-
Krása
No tak tenhle je opravdu krasavec...no a ještě k tomu se umí krásně smát, tamcovat a navíc je i romantik....no co víc si holka může přát....:o)) *3* *14* -
-
Re: Krása
Co si může přát??....no asi co...psa ne?? *1* *15*
-
-
MOJ
a kdyz rilam muj tak tim myslim doslova muj!!!!!! *13* -
-
Re: MOJ
co má všchno za fil *9*
-
-
MUJJJJJJ
hej je krasnej skoda ze je moj!!!!!!!!! *13* -
-
Re: MUJJJJJJ
twuj jo? dowol abych se zasmala! *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* není ničí,leda že by měl tam u sebe w USA nejakou babiznu,ale takovouhle nanu,která tady musi kazdymu vnucoat ze je jeji,tak nevim mno jestli by chtel!
-
-
Tyler
šileně tancuje super brejkuje a ve filmu:Step up hraje dost dobreho tipka proč hraje!vždyt on je tipek:o) *5* *15* -
-
Re: Tyler
To teda je.... Typek upe nejvíc.. Taky bych takovýho brala ;-) *14* *14*
-
-
channing tatum
Je tak krásný jeho plakát mám u postele a vypadá tam fakt úžasně!!!!pěkněujšího kluka jsem snad ještě neviděla!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: channing tatum
a kde byl plakat v jaym cesaku
-
-
Tatum
Canning je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeejjjjjkkkkrráásssssssnnn něěěějjjšššššíííííí -
Tatum
No tak kvoli tomuto hercovi si vždy rada pozriem film.Proste tento chalan by sa dal.... *14* Je to moj najlepsi a najoblubenejsí herec akeho som kedy mala. *4* -
Nejlepčí
Je kráásnýý užáásnýý uplně bych na něho skočila a hlavně jak mu jde vudět to jeho mužné kráásnéé tělíčkoo.. *14* *14* *14* -
WAU!!!!!!
No ty jo...ten je tak krááásnej=) Dnes mi přišlo dvd Let´s dance a Super náhradník...na ty filmy se můžu dívat skoro pořád=)Jeho fakt super fotku sem si dala jako tapetu na compu...mno, přišla ke mě máma, prej co je to za kluka, tak sem jí řekla, kdo to je, pustila jí Let´s dance...je z něho fakt unešená *14* taky kdo by nebyl, že jo?? *14* Jako dřív se ji nejvíc líbil Hříšnej tanec, ale myslim, že už asi ne *1* To je prostě taaak nádhernej týpek *14* Hele, nemá někdo z vás adresu, kam bych si mohla napsat o jeho autogram?? *14* Když tak mi písněte na mail, díky *4* We love Channing *14* everybody *14* Tak papa...ježiš, to je dlouhej koment, ale to je jedno *4* Tak se mějte, čauwes...a když tak nezapomeňte na mail...ahooooj, vaše Haniškaaa *1* -
úžasný
On je prostě ÚŽASNÝ!!!!! Úplně jsem hleděla když jsem ho viděla poprvé-zajímalo by m jestli je nějaká věc kterou on neumí *7* *14*