-
Very sexy
Když jsem viděla ten film,nemohla jsem přestat se na něj dívat!!Je nádhernej a Channing je úžasný!!Vedle Milana Baroše, is it the most beautiful man on the world!!!! -
Hi
Hi people...I'm very enjoy form tihis. You like me and somebody love me...It is super...thank you very much...so bye...
Yours Channig Tatum -
-
Re: Hi
Děkujem,že jsi odepsal..to se jen tak nestává jsi skvělej!!!We love you *14* *3* -
-
Re: Re: Hi
To nepsal on 100%. Jsou tam chyby a on umi anglicky bezchybne. Ale bylo by to fajn kdyby napsal *3* Nejste sami kdo ho miluje *14* -
-
Re: Re: Re: Hi
¨jj přesně souhlasím s tebou to za 1. a za druhé kdyby to psal jak by mohl vědět co jsme tu napsali...neumí přeci česky *1* *9*
-
-
-
-
Channing
Je nááádhernej!!! *14* *14* -
páni
notak pušte ne vy lemri *4* *4* *4* -
Jůůůůůůůůůůůůůůůůů !!!!!!!!!!!!!!
Konečně nejaký týpek fakt k nakousnutí...co k nakousnutí???...k sežrání *14* ...sem tam mě připomíná Josha nebo Chada...trochu...Channing je strašně moc moc moc sexy + jeho charisma a pohyby...to by mě ke štěstí stačilo...nic wíc...su skromná *1* -
-
Re: Jůůůůůůůůůůůůůůůůů !!!!!!!!!!!!!!
jo to máš pravdu mě by stačil jedině on a byla bych spokojenej člověk asi jako ty *14* *14* *14*
-
-
AUTOGRAMY!
NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz -
B-)
Viděla jsem Let´s dance a super náhradníka a v obojím se mi líbil (tak jak hrál a i vzhledově). Ale v obou filmech měl divný jména. *1* *14* *3* *4* -
-
Re: B-)
to máš pravdu tyler a duke do cela to jsou divný duke de to se mi i libí *3* *4*
-
-
milášek
"Tyler" je fakt SEXY a stál by za HŘÍCH!!!!!!!!! *5* *1* -
je to boreeec!!!
je to prostě boreček,krasnej a navic jak skvěle tančí..prostě nádhera *1* *14* -
filmy
2006 Guide to Recognizing Your Saints, A ...Antonio
2006 Super náhradník (She's the Man) ...Duke
2006 Let’s Dance (Step up) ...Tyler Gage
2005 Válka světů (War of the Worlds) ...Boy in church scene
2005 Supercross ...Rowdy Sparks
2005 Havoc ...Nick
2005 Coach Carter (Coach Carter) ...Jason Lyle
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*