Přejít na výpis diskuzí

Chester Bennington

OSOBNOST 31.12.2006 
559 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chester

Chester a celý lp jsou mots supr ... :-* *14*
  • ♥♥♥♥♥

*14* *14* *14*
  • Játo jsem já

jééé nejlepšííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Chester

MILUJU HO :....................Chester je moje laske je beutiful..................I LOVE CHESTER.............a Linkin Park *14* *4* *14* *15*
  • Chester

I love CHESTER *14*
  • KECI

vše co ste tady vypsali (samozřejmě jen to dobré)je pravda.tak to tady nebudu vipisovat.ale at to všichni ví chester je můůůůůůůůůůůůůůůůů ůůj.
    i LLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOVEEEEEEE E CHESTER
    *14* *14* *14*
    • Re: KECI

No řekla bych že je Chester Talindy. A když už tak není jen tvůj. takže klidni. Ale inak na Chazzyho nikdo nemá je nej zpěvák na světě. A taky nejkrásnější!!!!!! *4* *14*
  • Chazzy

Achojky lidi, víte co se mi na chazzym líbí nejvíc?? To jak si dokáže život užívat i po tom jeho strašnym dětstvym ,chudák. Je nej!!!!!!!!!! Mrkněte na www.jack.wbs.cz PLS nechte vzkaz!!
  • chazy

chester je proste ten najlepsi spevak akeho som kedy poznala. a ten jeho look je fantasticky,ja ho proste milujem *14*
  • Rene328

je to prostě sexoš je strašně krásnej ani nejde posat jak,má nádhernej hlas a je to ten nejhezčí zpěvák a je to ten nej frontman té nej kapely je to prostě borec a já ho strašně žeru na tom koncíku mu to moc slušelo prostě co dodat on a LP jsou neeeeeej!!!
  • Chester is sexy..

Ježiš já ho prostě miluju.Chtěla bych bejt Talindou která s nim má miminko *1* *14* A ten koncert co byl 12.6. V sazce byl ten nej nej nej nej nej nej co sem kdy zažila. *15* Proč sem se nenarodila v Americe?! *9* A ten jeho hlásek nádhernej......... *3* You're best, Chester!!!!!! *3* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit