-
DALŠÍ SONGY
TAK UŽ JSEM SLYŠELA DALŠÍ DVA SONGY JMÉNEM CONDEMNED A IN THE DARKNESS A MUSÍM UZNAT:PARÁDA STEJNĚ JAKO CBI,MOR.AFT.,MY SUFFERING,FIRE A LET DOWN TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKŽE JDU SCHÁNĚT DALŠÍ *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: DALŠÍ SONGY
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
honey chester!!!
-
LET DOWN
tak už ste slyšeli nebo spiš viděli klip na let down???? ja tvrdim docela to unde ale CBI je lepší *1* -
-
Re: LET DOWN
No, je to docela netradiční klip, musela jsem si na to zvyknout, ale moc se mi líbí, song, celej klip i Chester *3* ! Supr... -
Re: LET DOWN
JJ PRÁVĚ JSEM HO ZKOUKLA.JE NÁDHERNÝ AE NA CBI OPRAVDU NEMÁ *1* A TA ŽENSKÁ TAM TO ASI NEBUDE TALINDA ŽE?? *15* *15* -
-
Re: Re: LET DOWN
Jo je to Talinda *3* -
-
Re: Re: Re: LET DOWN
heh ona tam stoji naka zenska?? tak to na to du teda kouknout n *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: LET DOWN
ještě že je ta Talinda tak nevýrazná hlavně na konci *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: LET DOWN
kdyz si to stahnu tak to ma taky svy vyhody *1* *1* *1* na to muzou koukat i kdyz mi padne net *15* a jeste si to muzu dat do mobu *15* *15* *15* *15* -
no nemusela sto stahnout! stačilo se podivat!!!! *1* -
jee segra sem to mela jenom pusteny a nekoukala sem na to *15* *15* *15* *15* *15* *15* a ted na to stejne nekouknu ptz na youtube uz to nejni ptz to tam warner brost nechce *10* *10* *10* *9* *9* *9* budu plakat *9* *9* *9* sem si to mela stahnout *9* *9* *9* -
TJN *1* JÁ BYCH JI MÁLEM NEPOZNALA.PRÁVĚ PROTO JSEM SE PTALA. *15* J A SÉGRA.TY ŽE JSI NEVNÍMALA KLIP J??ŽE JSI MĚ PSALA ŽE SI TEN KLIP POUŠTÍŠ ASI PO 3. *15* *15* KDYŽ JSEM TI POSLALA ODKAZ *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: LET DOWN
hej tak ten je fakt dost dobrej *1* *1* *1* *1* na klip sem moc nekoukala ale song mocky super *14* *4* i mamce se libi ale tak u ni ma Chazz protekci ty se libi vsechno co zpiva Chazz i kdyby zpival skakal pes tak by se ji to urcite libilo *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
diskografie
hej lidi nejti ta Chazzova diskografie trochu blbost?? trochu divny kdyz tam ma MtM, Meteoru a HT ne???!!! *7* *7* *7* *7* -
-
Re: diskografie
Jo asi je ale to neřeš už sem četla u jiných osobností i větší kraviny v diskografii a i filmografii.. Bych se ani nedivila kdyby tam měl diskografii Evy a Vaška.. *1* *1*
-
-
....
jo je to divný *7* Hele prosím hlasujte na t-musicu pro LP páč teď zas klesli na 2místo. Sice druhý místo taky není špatný ale první je lepší! *1* -
-
Re: ....
jj JB ted skoncili takze ted by pro LP nemel bejt problem udrzet si 1. misto *15* *3* teda jestli nepridaj nakou tvrdou konkurenci *8* *8* *8* -
-
Re: Re: ....
Ale zas když je směšná konkurence je ro o ničem... -
Re: Re: ....
i kdyby LP vyhrajou!!!!
-
-
-
OMG
šmarja jak sem naka krava mohla do novinek napsat ze LP naji new song kterej se menuje In the End?? *7* *13* *13* *13* *13* naka krava ne??? *13* *13* *13* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10* -
-
Re: OMG
WOW! Tak to je prdel...Já jsem se tak nasmála... *1* LOL! Prej novej song In The End! Dobrá kuriozita...díky, HannahMiley :-) za srandu... *3* -
-
Re: Re: OMG
tady je to sama kuriozita *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: OMG
Taky si řikám... *1* a to je právě ten důvod proč sem chodim *3* -
nj *1*
-
-
-
Re: OMG
mmnt kuknu na to kde to vubec je ale rozhodně t je blbost :) -
-
Re: Re: OMG
hej nwm kdesi to četla mno nevadi..... -
-
Linkin Park mají novou písničku.Jmenuje se In The End a je vážně nádherná!
Přidala: uživatelka hannahmiley, 5.11.2009 15:57:55 je to primo pod tapetama *16* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: OMG
hej stejně sem to nenašla ale tj jedno je to krava.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
jjj *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
no taky hanahmyley staci ten nick *1* *1* *1* *1* *1* *1* ta je jasnaaaaa *15* *15*
-
-
-
-
-
-
chester
Krásy teda moc nepobral, ale zpívá úplně skvěle!! *15* -
-
Re: chester
Aspoň podle mýho názoru jsou jen a)krásný chlapi co skvěle zpívaj nebo b)hnusný chlapi co neumí zpívat. Chestera bych jednoznačně zařadila do kategorie a) *1* A jelikož si myslím, že je to nejlepší zpěvák, kterýho znám, tak je taky nejhezčí, kterýho znám *3* *14* -
-
Re: Re: chester
Zajimavý názor... *4* -
-
Re: Re: Re: chester
a co ti co neuměj zpivat vubec??? a ani se o to nesnaži? -
-
Re: Re: Re: Re: chester
myslim zpěváky *4* totiž ne vždy se pod názvem zpěvák skrývá osoba která umí zpívat *3*
-
-
-
-
Mám na to trochu jiný názor...:Je to krásný chlap s krásným hlasem. *3* Co víc si můžu přát? Jo a doufám že LP ty české diskuse neprocházejí...to bych jim nepřála by se za nás za čechy museli akorát tak stydět... *9* *9* -
-
Nikdy na něj nezapomenu.
Krásný s překrásným hlasem.
RIP zlatíčko.. snad je Ti tam nahoře líp -
myslim že sem ani nechoděj my jsme takova prdel světa..... malinka zemička ve velkym světě -
-
no moment ... Joe říkal, že se mu v čr líbí a že sem určo přitáhnou zas *3* *1* -
-
jj to rikal myslim ze je to i na youtube *1* ale on rikal neco ve stylu ze cesi mu davaj hodne seku a proto je ma rad *15* *15* *15* bo tak nak to bylo
-
-
jn ale kdyz u nas maji koncik tak by se do naky diskuse mohli kouknout *15* *15* *15* *15* ale pochybuju ze to delaj v americe je urcite spousta blogu... o LP takze tam maj asi prace dost *4* -
-
Myslím že ted nemají čas prohlížet ani ty americké weby o nich..ne tak ty naše české na ty si podle mě ani nevzpomenou. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chester
No to taky doufám že už sou aspon v půlce.. *1* ale jinak se těším na obě asi tak stejně..O DBS se ted ale přeci jen zajímám víc protože ta má vyjít dřív..ještě 2 měsíce... *9* *1* -
jn doufam ze uz poradne delaj na tom new CD na to se tesim vic nez na DBS *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
kdyby si to četl takovej krasnej chlap!! -
-
nekde sem cetla ze LP prochazeji svy fanouskovsky stranky *4* myslim ze to rikal sam Mike *7* ale uz se nezminil jestli chodej i na ty cesky *15* *15* ale stejne by tomu asi nerozumeli *3* *3* -
-
mno mě to všechno překlada počitač ty jejich stranky proč by to v americe nešlo taky ???!!! -
-
no tak kdyz to de i tady tak bych se divila aby to v americe neslo *8* *15* *15* *15* ale treba jim to nepreklada *1* *1* *1* -
-
jo napsal to sem anglicky a my češti tutani na to hleděli co to ma bejt? -
treba by se pridal *1* *1* *1* *1* -
češi budou trochu na hlavu -
asi neco jako OMG tem mejm fanouskum hrabe *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
MNO...TAK KDYBY JIM TO PŘEKLÁDALO TAK BY MĚ ZAJÍMALO CO SI POMYSLÍ MIKE,KDYŽ SE NA JEHO STRÁNCE BAVÍME A TOM JESTLI JDE ZE MĚ STRACH BO NE *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
.-)
No konečně se mi po dlouhym boji s okýnkem reklamy Samsung podařilo dostat k přidávání příspěvku *15* *8* *9* *13* Jenom jsem se vás chtěla zeptat, co řikáte na fotku co má Chester tady na hlavní stránce profilu...(mně se teda nelíbí) -
-
Re: .-)
ale přeci to nějak musí jít dát jinou fotku ne? To by byla kravina kdyby to nešlo...No ikdyž nedivila bych se *8* *3* *5* -
-
Re: Re: .-)
ok ale jakou *1* se musime dohodnout *1*
-
-
no ta reklama me tady dcl stve kdyz to jeste reknu slusne *1* *1* *1* je to s ni desny *9* ta fotka nejni spatna ale je dosti stara chtelo by to new to je pravda *4* *3* -
-
JO TA REKLAMA JE JEDINY CO SE MUSI ZMĚNIT *5* -
-
Re: Re: Re: .-)
když to tak vezmu tak jn *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .-)
jj nwm jak vam ale me to tady ta reklama vzdycky paradne zaseka.... smajjlici se nehejbou a na pridani prispevku cekam dcl dlouho *9* aspon ze uz nejni na profilech fanousku za to sem vazne rada *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .-)
téma je hm moje otazka jak se jmenuje nova LPU deska???? -
JÁ NE xD *15* *15* *15* -
a mate tema?? *4* -
ŽE VÁHÁŠ *15* *15* *15* *15* -
no jasne *1* *1* *1* *1* *1* -
to viš když jim za to davaj velky prachy tak proč by to tady nemohlo strašit? hej nechce se tady někdo bavit o LP??? -
N TO MĚ TU TAKY NEJDOU SMAJLY *16* DO PRKENÝ VOHRADY.UŽ BY TO MOHLO ZMIZET. *1*
-
-
-
-
-
mno chtělo by to novou ikdyž to neni zas tak hrozny -
-
N STO PRO BY CHTĚLO NEW PHOTO xD
-
-
-
Crawl back in
Song Crawl back in už je venku!! Poslechnout si ho můžete na myspace.com. DBS ho tam maj v mp3..!! -
-
Re: Crawl back in
crawl back in se povedl...poslouchám dokola a dokola a znám už ho nazpaměť....boží -
crawl bach in se povedl...poslouchám dokola a dokola a znám už ho nazpaměť....boží -
http://mp3.teledyski.info/index.htm l?text=dead+by+sunrise&strona=1&fil e=global&name=eplik&dalej=Szukaj - dead by sunrise v mp3 ke stazeni *3* -
-
Re: Re: Crawl back in
the best neni co dodat -
-
Re: Re: Re: Crawl back in
ÁNO.A TAKY JE GOOD MORNING AFTER. *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
-
-
-
-
ahoj lidi, LP mají koncert v polsku 5.6. Samozřejmě na něho jedu. lístky myslím ještě jsou tak kupujte:-)))