Přejít na výpis diskuzí

Chester Bennington

OSOBNOST 31.12.2006 
559 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • linkinwoman

DALŠÍ SONGY

TAK UŽ JSEM SLYŠELA DALŠÍ DVA SONGY JMÉNEM CONDEMNED A IN THE DARKNESS A MUSÍM UZNAT:PARÁDA STEJNĚ JAKO CBI,MOR.AFT.,MY SUFFERING,FIRE A LET DOWN TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKŽE JDU SCHÁNĚT DALŠÍ *14* *14* *14* *14* *14* *15*
    • mikes38

Re: DALŠÍ SONGY

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • honey chester!!!
  • LET DOWN

tak už ste slyšeli nebo spiš viděli klip na let down???? ja tvrdim docela to unde ale CBI je lepší *1*
    • nika.

Re: LET DOWN

No, je to docela netradiční klip, musela jsem si na to zvyknout, ale moc se mi líbí, song, celej klip i Chester *3* ! Supr...
    • linkinwoman

Re: LET DOWN

JJ PRÁVĚ JSEM HO ZKOUKLA.JE NÁDHERNÝ AE NA CBI OPRAVDU NEMÁ *1* A TA ŽENSKÁ TAM TO ASI NEBUDE TALINDA ŽE?? *15* *15*
      • pstrosik

Re: Re: LET DOWN

Jo je to Talinda *3*
        • mikes38

Re: Re: Re: LET DOWN

heh ona tam stoji naka zenska?? tak to na to du teda kouknout n *15* *15* *15* *15* *15*
          • pstrosik

Re: Re: Re: Re: LET DOWN

ještě že je ta Talinda tak nevýrazná hlavně na konci *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: LET DOWN

kdyz si to stahnu tak to ma taky svy vyhody *1* *1* *1* na to muzou koukat i kdyz mi padne net *15* a jeste si to muzu dat do mobu *15* *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: LET DOWN

no nemusela sto stahnout! stačilo se podivat!!!! *1*
            • mikes38

jee segra sem to mela jenom pusteny a nekoukala sem na to *15* *15* *15* *15* *15* *15* a ted na to stejne nekouknu ptz na youtube uz to nejni ptz to tam warner brost nechce *10* *10* *10* *9* *9* *9* budu plakat *9* *9* *9* sem si to mela stahnout *9* *9* *9*
            • linkinwoman

TJN *1* JÁ BYCH JI MÁLEM NEPOZNALA.PRÁVĚ PROTO JSEM SE PTALA. *15* J A SÉGRA.TY ŽE JSI NEVNÍMALA KLIP J??ŽE JSI MĚ PSALA ŽE SI TEN KLIP POUŠTÍŠ ASI PO 3. *15* *15* KDYŽ JSEM TI POSLALA ODKAZ *15* *15* *15*
      • mikes38

Re: Re: LET DOWN

hej tak ten je fakt dost dobrej *1* *1* *1* *1* na klip sem moc nekoukala ale song mocky super *14* *4* i mamce se libi ale tak u ni ma Chazz protekci ty se libi vsechno co zpiva Chazz i kdyby zpival skakal pes tak by se ji to urcite libilo *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • mikes38

diskografie

hej lidi nejti ta Chazzova diskografie trochu blbost?? trochu divny kdyz tam ma MtM, Meteoru a HT ne???!!! *7* *7* *7* *7*
    • pstrosik

Re: diskografie

Jo asi je ale to neřeš už sem četla u jiných osobností i větší kraviny v diskografii a i filmografii.. Bych se ani nedivila kdyby tam měl diskografii Evy a Vaška.. *1* *1*
  • katushkav14

....

jo je to divný *7* Hele prosím hlasujte na t-musicu pro LP páč teď zas klesli na 2místo. Sice druhý místo taky není špatný ale první je lepší! *1*
    • mikes38

Re: ....

jj JB ted skoncili takze ted by pro LP nemel bejt problem udrzet si 1. misto *15* *3* teda jestli nepridaj nakou tvrdou konkurenci *8* *8* *8*
      • pstrosik

Re: Re: ....

Ale zas když je směšná konkurence je ro o ničem...
      • Re: Re: ....

i kdyby LP vyhrajou!!!!
  • mikes38

OMG

šmarja jak sem naka krava mohla do novinek napsat ze LP naji new song kterej se menuje In the End?? *7* *13* *13* *13* *13* naka krava ne??? *13* *13* *13* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10*
    • nika.

Re: OMG

WOW! Tak to je prdel...Já jsem se tak nasmála... *1* LOL! Prej novej song In The End! Dobrá kuriozita...díky, HannahMiley :-) za srandu... *3*
      • mikes38

Re: Re: OMG

tady je to sama kuriozita *1* *1* *1* *1* *1*
        • nika.

Re: Re: Re: OMG

Taky si řikám... *1* a to je právě ten důvod proč sem chodim *3*
        • Re: Re: Re: OMG

nj *1*
    • Re: OMG

mmnt kuknu na to kde to vubec je ale rozhodně t je blbost :)
      • Re: Re: OMG

hej nwm kdesi to četla mno nevadi.....
        • mikes38

Re: Re: Re: OMG

Linkin Park mají novou písničku.Jmenuje se In The End a je vážně nádherná!
          Přidala: uživatelka hannahmiley, 5.11.2009 15:57:55 je to primo pod tapetama *16* *3*
          • Re: Re: Re: Re: OMG

hej stejně sem to nenašla ale tj jedno je to krava....
            • Re: Re: Re: Re: Re: OMG

jjj *1*
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: OMG

no taky hanahmyley staci ten nick *1* *1* *1* *1* *1* *1* ta je jasnaaaaa *15* *15*
  • lelul

chester

Krásy teda moc nepobral, ale zpívá úplně skvěle!! *15*
    • nika.

Re: chester

Aspoň podle mýho názoru jsou jen a)krásný chlapi co skvěle zpívaj nebo b)hnusný chlapi co neumí zpívat. Chestera bych jednoznačně zařadila do kategorie a) *1* A jelikož si myslím, že je to nejlepší zpěvák, kterýho znám, tak je taky nejhezčí, kterýho znám *3* *14*
      • pstrosik

Re: Re: chester

Zajimavý názor... *4*
        • Re: Re: Re: chester

a co ti co neuměj zpivat vubec??? a ani se o to nesnaži?
          • nika.

Re: Re: Re: Re: chester

myslim zpěváky *4* totiž ne vždy se pod názvem zpěvák skrývá osoba která umí zpívat *3*
    • pstrosik

Re: chester

Mám na to trochu jiný názor...:Je to krásný chlap s krásným hlasem. *3* Co víc si můžu přát? Jo a doufám že LP ty české diskuse neprocházejí...to bych jim nepřála by se za nás za čechy museli akorát tak stydět... *9* *9*
      • Nikdy na něj nezapomenu.
        Krásný s překrásným hlasem.
        RIP zlatíčko.. snad je Ti tam nahoře líp
      • Re: Re: chester

myslim že sem ani nechoděj my jsme takova prdel světa..... malinka zemička ve velkym světě

no moment ... Joe říkal, že se mu v čr líbí a že sem určo přitáhnou zas *3* *1*
          • mikes38

jj to rikal myslim ze je to i na youtube *1* ale on rikal neco ve stylu ze cesi mu davaj hodne seku a proto je ma rad *15* *15* *15* bo tak nak to bylo
        • mikes38

Re: Re: Re: chester

jn ale kdyz u nas maji koncik tak by se do naky diskuse mohli kouknout *15* *15* *15* *15* ale pochybuju ze to delaj v americe je urcite spousta blogu... o LP takze tam maj asi prace dost *4*
          • pstrosik

Myslím že ted nemají čas prohlížet ani ty americké weby o nich..ne tak ty naše české na ty si podle mě ani nevzpomenou.
            • pstrosik

Re: Re: Re: Re: Re: chester

No to taky doufám že už sou aspon v půlce.. *1* ale jinak se těším na obě asi tak stejně..O DBS se ted ale přeci jen zajímám víc protože ta má vyjít dřív..ještě 2 měsíce... *9* *1*
            • mikes38

jn doufam ze uz poradne delaj na tom new CD na to se tesim vic nez na DBS *15* *15* *15* *15*
    • Re: chester

kdyby si to četl takovej krasnej chlap!!
      • mikes38

Re: Re: chester

nekde sem cetla ze LP prochazeji svy fanouskovsky stranky *4* myslim ze to rikal sam Mike *7* ale uz se nezminil jestli chodej i na ty cesky *15* *15* ale stejne by tomu asi nerozumeli *3* *3*

mno mě to všechno překlada počitač ty jejich stranky proč by to v americe nešlo taky ???!!!
          • mikes38

no tak kdyz to de i tady tak bych se divila aby to v americe neslo *8* *15* *15* *15* ale treba jim to nepreklada *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: chester

jo napsal to sem anglicky a my češti tutani na to hleděli co to ma bejt?
            • mikes38

treba by se pridal *1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: chester

češi budou trochu na hlavu
            • mikes38

asi neco jako OMG tem mejm fanouskum hrabe *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • linkinwoman

MNO...TAK KDYBY JIM TO PŘEKLÁDALO TAK BY MĚ ZAJÍMALO CO SI POMYSLÍ MIKE,KDYŽ SE NA JEHO STRÁNCE BAVÍME A TOM JESTLI JDE ZE MĚ STRACH BO NE *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • nika.

.-)

No konečně se mi po dlouhym boji s okýnkem reklamy Samsung podařilo dostat k přidávání příspěvku *15* *8* *9* *13* Jenom jsem se vás chtěla zeptat, co řikáte na fotku co má Chester tady na hlavní stránce profilu...(mně se teda nelíbí)
    • pstrosik

Re: .-)

ale přeci to nějak musí jít dát jinou fotku ne? To by byla kravina kdyby to nešlo...No ikdyž nedivila bych se *8* *3* *5*
      • Re: Re: .-)

ok ale jakou *1* se musime dohodnout *1*
    • mikes38

Re: .-)

no ta reklama me tady dcl stve kdyz to jeste reknu slusne *1* *1* *1* je to s ni desny *9* ta fotka nejni spatna ale je dosti stara chtelo by to new to je pravda *4* *3*
      • Re: Re: .-)

JO TA REKLAMA JE JEDINY CO SE MUSI ZMĚNIT *5*
        • linkinwoman

Re: Re: Re: .-)

když to tak vezmu tak jn *15*
          • mikes38

Re: Re: Re: Re: .-)

jj nwm jak vam ale me to tady ta reklama vzdycky paradne zaseka.... smajjlici se nehejbou a na pridani prispevku cekam dcl dlouho *9* aspon ze uz nejni na profilech fanousku za to sem vazne rada *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: .-)

téma je hm moje otazka jak se jmenuje nova LPU deska????
            • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: Re: .-)

JÁ NE xD *15* *15* *15*
            • mikes38

a mate tema?? *4*
            • linkinwoman

ŽE VÁHÁŠ *15* *15* *15* *15*
            • mikes38

no jasne *1* *1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: .-)

to viš když jim za to davaj velky prachy tak proč by to tady nemohlo strašit? hej nechce se tady někdo bavit o LP???
            • linkinwoman

N TO MĚ TU TAKY NEJDOU SMAJLY *16* DO PRKENÝ VOHRADY.UŽ BY TO MOHLO ZMIZET. *1*
    • Re: .-)

mno chtělo by to novou ikdyž to neni zas tak hrozny
      • linkinwoman

Re: Re: .-)

N STO PRO BY CHTĚLO NEW PHOTO xD
  • pstrosik

Crawl back in

Song Crawl back in už je venku!! Poslechnout si ho můžete na myspace.com. DBS ho tam maj v mp3..!!
    • Re: Crawl back in

crawl back in se povedl...poslouchám dokola a dokola a znám už ho nazpaměť....boží
    • Re: Crawl back in

crawl bach in se povedl...poslouchám dokola a dokola a znám už ho nazpaměť....boží
    • mikes38

Re: Crawl back in

http://mp3.teledyski.info/index.htm l?text=dead+by+sunrise&strona=1&fil e=global&name=eplik&dalej=Szukaj - dead by sunrise v mp3 ke stazeni *3*
      • Re: Re: Crawl back in

the best neni co dodat
        • linkinwoman

Re: Re: Re: Crawl back in

ÁNO.A TAKY JE GOOD MORNING AFTER. *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
  • sisip
    ahoj lidi, LP mají koncert v polsku 5.6. Samozřejmě na něho jedu. lístky myslím ještě jsou tak kupujte:-)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit