Přejít na výpis diskuzí

Chow Yun-Fat

OSOBNOST 31.12.2006 
37 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Stejně už jako američan Keanu Reeves měl vždy i tento asijec herecky mnohem na více, ale ne vždy bohužel k tomu měl či dostal příležitost, to nic nemění na tom že má bez tak silné charizma, které vždy dominuje jeho převážně už akčním filmum. Je to velice zajímavé srovnání.

• Jo , to je opravdu charismatický, urostlý chlapík s krásným úsměvem a role krále ve filmu Anna a král byla jak šitá na něj! *14*
  • I love Chow Yun Fat

je plostě k sežrání *14* hrozně moc bych se s ním chtěla setkat i když mu je už 51 *14* ..je plostě úžasnej..!! *14* *14*
    • Re: I love Chow Yun Fat

mrkni na lide.cz profil vipcs a jsem zvědav kdo bude k sežrání *4* *14* *5* *3* *4* *5* *4* *4* *5* *5* *5*
      • Re: Re: I love Chow Yun Fat

No ty jsi teda k sežrání!!!!Ale tak pro supi!!!!!!!!!!! *15* *15* *15*
  • Film

Chow Yun-fat, uz jen to jmeno???? Moc ho miluju je to fakt super clovicek, hlavne v Lepšim zitřku 1.2.3-,. Koupim tento film na dvd lepši zitřek 1.2.3.Dekuji.
  • Happy BDay

Pro něj happy birthday, nejlíp Sao Fenga hrál :D
  • MartinDyntar

Jeden z dnes nejlepších asijských hercu vubec, má u diváku neuvěřitelně silné charizma, nakolik je osobně tolik citlivý a vnímaví, je tolik senzitivní, přesto je osobně ve své herecké branži vysoce ctižádostivý, je ve svých znamenitých hereckých rolích vždy nekompromisně tvrdohlavě ,,čestný", je nekompromisní ve svých tolik v melodramatických převážně pak v akčních hereckých rolích právě režiséra Johna Woo, který ho doma ve své zemi i ve světě ,,divácky" proslavil, kdy ztvárnil velice dobré, už znamenité právě melodramaticky občas i velice smutně tragické akční role, kdy jeho ,,melodramatické" charismatické herecké výkony a jeho neuvěřitelně silné velice už zvláštní charisma dominovalo vždy celím jeho akčním filmum více než už pak samotné ,,akční" násilí ve filmech právě režiséra Johna Woo, coby jinak režisérské legendy HG akčního filmu. Bohužel v pozdějších letech v Americe točil převážně pak samé neštastné hollywoodské konzumní filmové propadáky, se kterými ,,doma" ve své zemi skutečně až na ,,malé" výjimky nikdy u filmových diváku neuspěl. Jako herec měl vždy mnohem navíc, ne vždy toho však dokázal už plně herecky využít. Jeho nezapomenutelná role v uměleckém nezávislém filmovém melodramatu "Stvořeni Pro Lásku" získala na světovích MFF tolik prestižních diváckých i vysoce kladných kritických ocenění, která ukázala i jeho jiné vysoce kladné herecké stránky než z jeho předešlích akčních filmu právě režiséra Johna Woo.

• Jeho oči se pořád usmívají. To nemá moc lidí. *4* Prostě nelze ho nemilovat *14*
  • *14* no,já bych se s nim docela ráda setkala,i když mu je 51 *9*
    • Re: ZAČÍNÁ JARO UŽ TO NA MĚ LEZE

*14* *14* *14* TO JÁ BYCH SE S NÍM CHTĚLA NEJEN SETKAT, ALE TAKY BYCH SE S NÍM CHTĚLA VYSPAT *5* *5* *5*
      • Re: Re: ZAČÍNÁ JARO UŽ TO NA MĚ LEZE

okom je tu řeč?
        • nápodobně:-)
  • I lowe

Je to borec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I lowe Cow!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit