Přejít na výpis diskuzí

Chris Brown

OSOBNOST 31.12.2006 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Saba

Ty jooo je přenádhernej a nadherně zpiva a ma přenadhernej sons ještě s Josrdain Sparks No Air *14*
  • Krávy

Ježiši vy ste teda chytrý kouknete na net a hned si myslite ze to je pravda!!! Jak kdyby ste je znali KRÁVY *16* *8*
    • jbjk

vy ste vsichni akorat curaci co vy vite jestli ji zmlatil nebo ne!!!! co vy vite jestli za to nemohla rihana!!!! uprime ja chrise posloucham a je mi u pici jestli nekoho zbil nebo ne!!!! twl poslouchate jeho pisnicky strasne se vam libi najednou zmlati rihanu a sup ty tracky sou hnusny!!!fakt takovy dementy jako vas sem jeste nepoznal!!!! kdyz si ty vase texty ctu tak se tomu musim akorat smat
      a jeste by ste se kvuli tomu mlatlili!!!!fakt vam akorat vysmech
      *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Krávy

máš prawdu *4* jako i kdyby jí dal přes tu hubu...ona si to zaslouží pizda
      • Re: Re: Krávy

prosimte...ty znáš rihannu nejak osobne????....ze si to zaslouzi?..jak ji muzes takhle soudit??!!..ja osobne nevim, jak to mezi nima bylo,a proto se do toho nepleu a nesnazim se to nejakym zupsobem resit...myslim, ze nikdo doopravdy nevi, jak to veskutecnosti bylo, ale vsichni se chovaji, jako kdyby u toho stali a soudi situaci... notabene kdyz tu jeste nekdo prohlasi, ze si TO rihanna zaslouzi...to me fakt dorazi..boha jehoo!!:D
      • aniahqua

Re: Re: Krávy

JJ!!!!!!
      • peggy20

Re: Re: Krávy

jn
  • Happy Birthday my love !!!
    Pray For Chris Brown !!!!
  • Tereza

:-!

Kdyby tak to co má NA hlavě měl i V hlavě!..Docela tim u mě klesnul!
  • to je dobre ze zbyl Ryhanu on k tomu mel urcite nejaky duvod no ne je to frajer a to at udela cokoliv *5*
  • On má novou holku??? Docela pěkná.
  • ahoj chrisi ják se maš *3* *3* *3*
    • ty si fakt myslis ze on ti odpovi jo? :D.... *15* *15* *15* *1* *2*
  • _best_forever_

hey Chris... to je úpa borec.... nej písnička je with you.... úpa sem žrala a je úpa kvááásnejD:.... hey Rihanno závidim ti(trochu):D *1* *1* *3* *3* *3*
    • Re: _best_forever_

Já jí taky závidím ty nádherný monokly *9*
    • Re: _best_forever_

Všichni jste děsně zmanipulovatelný :D...naivní kravičky *15* za půl roku tyhle slátaniny budeš psát o někom jiným, kdo zase bude na MTV "hvězda"......ve všem jsou prachy děvčata *3* *1*
      • aniahqua

Re: Re: _best_forever_

Mě se Chris líbí třeba už přes 2 roky - a nikdy sem o žádny jinym zpěvákovi neřekla, že je prostě best *1*
        -> Chris Brown...mam jeho plakáty snad úplně všude fagt ho lowuju!!<-
      • Re: Re: _best_forever_

ha no me už se líbí 4 roky a jeste mě neomrzel...a to už bylo doost new hwezdicek...tak že...... *13* *13*
    • sharpay1995

With you

Fakt nejsem jeho fanynkq, ale pístnička With you je super!!!!! *15*
  • hannahmiley

Hajzl

Chris Brown je ten největší kokot jakýho znám a ten atˇ si táhne za tou chudinkou Jordin Sparks když mu Rihanna už nevoní.(Rihannu pěkně lituju) A je to debil.A mimochodem jeho zpěv je HORŠÍ než ječení divokých opic. *5* *16* *10* *8* *13* *9* *9* *5* A je to ten největší malej zpožděnej mamlas je mu 19 let a mlátí holku co se nemůže bránit a takhle hnusně ji zmlátil.A pro jeho fanoušky mám něco co jim změní myšlení koukněte se na http://www.tmz.com/.Tomu věřit nebudete.Chrisovo dílo. *16*
  • johnnyirwing

Chris Brown je ......

Je to neuvěřitelnej kokot,chudák Rihanna!! At táhne do prdele!! At si de krákorat někde pod vodu a at se utopí !! Nechápu Rihannu jak se k němu muze chtit vratit , a jestli je pravda ze je s ním těhotná tak to si fakt vybrala "dobrýho tatínka". *16* *5* *5* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit