Přejít na výpis diskuzí

Chris Brown

OSOBNOST 31.12.2006 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chris Brown je najlepši a najkrajši a ani jeden sa mu nevyrovná v tanci je proste best dancer !!! I love you Breezy!!! *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • happy birthday to you

hodne stesticka zdravicka lasky pařeb atd přeju já
  • vera88

Nikdo neví,jak to doopravdy bylo

Ahojky,všichni tady máte určitě pravdu,jenže nikdo neví,jak to bylo doopravdy a asi se to ani nedozvíme,protože jsme u toho nikdo nebyl.
    Ať už je to jakkoli,jedno mu upřít nemůžeme,fakt má krásný hlas a dobře vypadá,to je můj názor.Čauky
    • Re: Nikdo neví,jak to doopravdy bylo

Pravda !! každý chybuje , a myslím že se to u něj už nezopakuje , *13* je to frajer !
  • Hlavně si ho nespleťte s Jasonem Derulem!!! Já jsem furt myslela že Rihanna chodila Jasonem. :D
  • Nejvíc se mi líbí song jak má s Justinem nejvěší Frajeři *14* *14* *3* *3*
    • Ano... Ten song je dobrý,ale nejlepší na světě je song Loyal ve kterém zpívá Chris Brown,Lil Wayne a Tyga! Prostě nej song!!!!!!!!!!!! (Ale jinak je Chris fakt ten největší kr**én!)
  • Je to úžasný zpěvák .! je mi celkem fuk že zbil Rihannu .. On si to zasloužila/ží ! Zpívá fakt moc dobře ,..! a to že ho někteří odsuzují jen podle toho že jí zbil .. tak sou hlopí .. :( *13*
    • Moje řeč
    • Ty jsi hloupej kr***ne! A navíc Rihanna si to nezasloužila! Ostatně,proč ji vlastně zbil?!?! *12* *11* *13*
  • jako on je cool a strasne krasny *7* *3*
  • Happy B-Day
  • jooo international love je nej... jak s pitbullem...
    *5*
  • tojo je fakt boži ali myslim že ty j si vícccc asi sem se zamilovala) oouuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit