-
Chris Brown je najlepši a najkrajši a ani jeden sa mu nevyrovná v tanci je proste best dancer !!! I love you Breezy!!! *3* *14* *14* *14* *14* *14*
-
happy birthday to you
hodne stesticka zdravicka lasky pařeb atd přeju já -
Nikdo neví,jak to doopravdy bylo
Ahojky,všichni tady máte určitě pravdu,jenže nikdo neví,jak to bylo doopravdy a asi se to ani nedozvíme,protože jsme u toho nikdo nebyl.
Ať už je to jakkoli,jedno mu upřít nemůžeme,fakt má krásný hlas a dobře vypadá,to je můj názor.Čauky -
-
Re: Nikdo neví,jak to doopravdy bylo
Pravda !! každý chybuje , a myslím že se to u něj už nezopakuje , *13* je to frajer !
-
-
Hlavně si ho nespleťte s Jasonem Derulem!!! Já jsem furt myslela že Rihanna chodila Jasonem. :D
-
Nejvíc se mi líbí song jak má s Justinem nejvěší Frajeři *14* *14* *3* *3*
-
-
Ano... Ten song je dobrý,ale nejlepší na světě je song Loyal ve kterém zpívá Chris Brown,Lil Wayne a Tyga! Prostě nej song!!!!!!!!!!!! (Ale jinak je Chris fakt ten největší kr**én!)
-
-
Je to úžasný zpěvák .! je mi celkem fuk že zbil Rihannu .. On si to zasloužila/ží ! Zpívá fakt moc dobře ,..! a to že ho někteří odsuzují jen podle toho že jí zbil .. tak sou hlopí .. :( *13*
-
-
Moje řeč
-
Ty jsi hloupej kr***ne! A navíc Rihanna si to nezasloužila! Ostatně,proč ji vlastně zbil?!?! *12* *11* *13*
-
-
jako on je cool a strasne krasny *7* *3*
-
Happy B-Day
-
jooo international love je nej... jak s pitbullem...
*5* -
tojo je fakt boži ali myslim že ty j si vícccc asi sem se zamilovala) oouuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1*