Přejít na výpis diskuzí

Chris Brown

OSOBNOST 31.12.2006 
157 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chrys je fayn ale kdyz zbil ryhanu tak je blb *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5* *5* *5*
    • chrys,fayn,ryhanu od kdy je tam tvrde y? *1* *1* *1* *1*
      • A od kdy je tvrdé y ve slově Chris!? Má tam být měkké i!
  • ruze

Chris brown i love you

Chris Brown je oprávdu nádhernej a hodně moc závidím Rihanně strašně moc nádherně zpívá a ještě líp tancuje. *14* *3* *4* Je to hodně nádhernej Angel *14*
  • barus1

STOMP the YARD

uplne hrubej fil hraje tam chris.....ale jen chvilec pak ho zabijou *9* *9* celej film sem probrecela:D urcite se na neho podivejte!!!!stoji to za to!!!!!
  • _sabruska_

Chris-best

Chris je přehnanej,cool,best a všechno možný je hezkej a krásně zpívat prostě tak má vypadat osobnost.
  • Tak to je hustý!!!!!!!!!

Já ho neznám, ale slyšela jsem, že zmlátil Rihannu. Ne, že bych jí to přála, ale je to hustý *1*
  • chudák Rihanna

Já mám úplně opačnej názor než ti, co píší, jak Rihanně závidí-já ji teda spíš lituju...Chris je jen další metrosexuáln, o kterým by nikdo nevěděl, kdyby si nezačal s Rihannou...
    • peggy20

Re: chudák Rihanna

no jako ja chrise znam už asi 2 roky no ale je to tvuj nazor ja ti to neberu bey! .... jo a o tom že zmlatil rihannu to není pravda vubec se neví jestli to byla rihanna a prej to byl nejakej chlap kterej rihannu vobtěžoval takže dejte klid *4* *4* *3*
      • Re: Re: chudák Rihanna

jj..souhlasim....vsude sou drby nwm cemu verit.Ale i kdyby ji zmlatil tak podle me je to uzasnej zpevak a dycky bude...
  • pozdrav

ahojky borče seš libovel zpěvák jak se maš *14*
  • Fotka

Fotka zbité Rihanny tady: http://www.tmz.com/ n. na novinky.cz Hajzl *10* *10*
  • haslerka10

hajzl jeden

je to debil chudák rihanna to si dovolil fakt moc kokot jeden *16*
  • fereirra

kkt

Proste kkt nejvetsi to je..nechapu proc ji zmlatil=( *9*
    • Re: kkt

chces vedet proc ji zmlatil....protoze se kurvi kurva jedna
    • johnnyirwing

Re: kkt

Matil ji proto ze s nim ceka decko a chtel ho z ni vymlatit.!!!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: