-
chrys je fayn ale kdyz zbil ryhanu tak je blb *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
chrys,fayn,ryhanu od kdy je tam tvrde y? *1* *1* *1* *1*
-
-
A od kdy je tvrdé y ve slově Chris!? Má tam být měkké i!
-
-
-
Chris brown i love you
Chris Brown je oprávdu nádhernej a hodně moc závidím Rihanně strašně moc nádherně zpívá a ještě líp tancuje. *14* *3* *4* Je to hodně nádhernej Angel *14* -
STOMP the YARD
uplne hrubej fil hraje tam chris.....ale jen chvilec pak ho zabijou *9* *9* celej film sem probrecela:D urcite se na neho podivejte!!!!stoji to za to!!!!! -
Chris-best
Chris je přehnanej,cool,best a všechno možný je hezkej a krásně zpívat prostě tak má vypadat osobnost. -
Tak to je hustý!!!!!!!!!
Já ho neznám, ale slyšela jsem, že zmlátil Rihannu. Ne, že bych jí to přála, ale je to hustý *1* -
chudák Rihanna
Já mám úplně opačnej názor než ti, co píší, jak Rihanně závidí-já ji teda spíš lituju...Chris je jen další metrosexuáln, o kterým by nikdo nevěděl, kdyby si nezačal s Rihannou... -
-
Re: chudák Rihanna
no jako ja chrise znam už asi 2 roky no ale je to tvuj nazor ja ti to neberu bey! .... jo a o tom že zmlatil rihannu to není pravda vubec se neví jestli to byla rihanna a prej to byl nejakej chlap kterej rihannu vobtěžoval takže dejte klid *4* *4* *3* -
-
Re: Re: chudák Rihanna
jj..souhlasim....vsude sou drby nwm cemu verit.Ale i kdyby ji zmlatil tak podle me je to uzasnej zpevak a dycky bude...
-
-
-
pozdrav
ahojky borče seš libovel zpěvák jak se maš *14* -
Fotka
Fotka zbité Rihanny tady: http://www.tmz.com/ n. na novinky.cz Hajzl *10* *10* -
hajzl jeden
je to debil chudák rihanna to si dovolil fakt moc kokot jeden *16* -
kkt
Proste kkt nejvetsi to je..nechapu proc ji zmlatil=( *9* -
-
Re: kkt
chces vedet proc ji zmlatil....protoze se kurvi kurva jedna -
Re: kkt
Matil ji proto ze s nim ceka decko a chtel ho z ni vymlatit.!!!!! *16*
-