Přejít na výpis diskuzí

Chris Brown

OSOBNOST 31.12.2006 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • etulka

NJN

jako sice jí zmlátil ale to nemění nic na tom že má strašně hezký písničky..a je krásnej
    • Re: NJN

ma bomba pisnicki moc nadherni ale je nadhernej chtela bich mit snim foto *14*
    • johnnyirwing

Re: NJN

Nikdy jeho pisnicky nebyly hezký a on hezký není vůbec !! fuj taka příšera *5* *5* *16*
      • kleo96

Re: Re: NJN

píšeš to protože rihannu zmlátil a jako tak si může myslet jestli je hezkej nebo ne ale tím že tam napsala že je hezkej a má hezký písničky udělala hádku která nemusele bejt ale třeba mě se líběj jeho klipy ale jako kluk ne a tobě se nelíbí vůbec a ta hádka byla zbytečná! *3*
      • Re: Re: NJN

a dostat nechces
        • johnnyirwing

Re: Re: Re: NJN

jako od tebe ?? a jak rozmlatis pocitac ??
          • Re: Re: Re: Re: NJN

drž hubu jo chris je mrtě krásnej typas a pisnicky ma nejlepsíí takže ty me teda jako vuebc nezajimas nejaky tvoje nazory jako fakt ne no
  • draughthorse

Chris že zmlátil Rihannu?

Já nvm co je na tom pravdy... Podle mě jsou to jen bulvární žvásti... Četla jsem, že to byl nějaký chlap co Rihannu obtěžoval, tak do toho netahejte Chrise... To je bulvár no... Je to jen pro ty co nemaj co dělat a chtěj tomu věřit... Věřte si čemu chcete... Ale můj názor znáte... *3*
  • tjn

jj svátá právda....
  • neubližuje Rihanne, je to frajer :) mam ho rada, mam ťa rada Chris :) a ja Rihanu nenavidim fuj
  • miky33

Prase!!!!

kreten!!!!!!!jakoproc by asi spolu nemluvili kdyz ji teda nezmlatil to by ji utesoval ale nn on ji zmnlatil a vy ste vymatlany kdyz mu verite nemela mu rihanna dat 2 sanci ja ho trochu poslouchal a prisel mi pro rihannu dobreja le ted se mi hnusi!!!!!!!!!!! *9* *16* *9* jo ale udajne je to jeho vina prej se pohadali kvuli nevere on ji podvadel s leonou lewis a paris hilton tak jako prase je to!!!!!!!! *9* *9* *9*
    • Re: Prase!!!!

hahahhhaha :D:D:D...delas si ze me prdel??.kolik ti je??...ty to prozivas, jako kdyby jste s Chrisem bejvavali nej kamosi...simte ty jestli se neuchytis jako paparazzi tak uz se neuchytis nikde!!!!..rada: NERES TO
  • Je to strašnej chlap ten nejhorší jakýho znám.Zbil Rihannu to je takovej....... vážně je to uplně ten nejhorší. *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10*
  • neubližuje Rihanne, je to frajer :) mam ho rada, mam ťa rada Chris :) a ja Rihanu nenavidim fuj
  • zuzanka666

chris

rihannu nezmlátil!!!!!!!!!!!!!Jak mohl někdo kdo napsal sladkou písen With you tak moc zmlátit??????????????? *7* *7*
  • elma

ja

no proste my newime kdo je chris piše si sladky písne jako že on je dokonalost a přitom mlatí riri *8* *8* *8* *8* *8* *9*
    • aniahqua

Re: ja

To sou kecy *1* on to neudělal - aspň si to myslim...a jestli jí zmlátil, tak si o to řekla xD
  • nik011

happy birthday

*vsechno nej k narozkaaam*!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit