-
smokie
Smokie Smokie best!! -
Chris je jednička
Nejlepší zpěvák a muzikant co se kdy narodil a co díky Bohu žije!!!!Neskutečně talentovanej a šikovnej člověk.Výbornej klavírista a kytarista!!!!Chrisi máš zlatej hlas, ruce a já tě miluju!!!!!!!(obrazně řečeno) *14* *14* *3* -
-
Re: Chris je jednička
poslední slova jsou technická chyba,není myšleno vážně *15* *9*
-
-
karlovy vary
Tak co jdete někdo na Chrise-7.6.v Karlových Varech a vstupné je 100kč protože je to nějakej festival -
Chrisík
V Košicích?JUJ a taky v Lipsku...
pojedu za ním!! -
chris
Je úžasnej!!! mám ho ráda a fandím mu *4* -
-
Re: chris
jo je ! *14*
-
-
a
aww on je neodolatelně sladkej mazel lol ha ha *1* -
Životní jubileum
Letos slaví Chris své životní jibileum - 60. narozeniny. Včera jsem mu přála na Facebooku, dnes tak činím zde, musela jsem se nejdříve zaregistrovat do jeho fanklubu. Přeji mu hlavně a především hodně moc zdraví, aby nám ještě dlouhá léta přinášel radost do života svým milým zpěvem i zjevem. Ať se mu stále daří pracovně i soukromě, hodně štěstí a zdraví přeji i jeho milé rodině! *4* -
-
Re: Životní jubileum
Já taky mu přeju všechno nejlepší a hezký ROK 2011 jemu i jeho rodině! *5* -
Re: Životní jubileum
jubileum, omlouvám se za překlep, také jsem již oslavila šedesátiny. Škoda, že to nejde opravit, myslím ten překlep! Ty šedesátiny už asi nepůjdou! *14*
-
-
Chris je super zpěvák *3*
-
PERFEKT !!! PERFEKT !!! PERFEKT !!! BRAVO !!!! *15* *15* *15*
-
Koncert v Ostrave bol boží. Je až s podivom,ako to Chrisovi dobre spieva a v jeho veku má energie na rozdávanie.Je taký zlatučký,robí opičky a ksychtíky,moc mu to sluší.Prajem mu,nech mu to vydrží čo najdlhšie. *14* *14* *14*