Přejít na výpis diskuzí

Chris Evans

OSOBNOST 31.12.2006 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chrisík

*3* juchu...tohoto herce miluji!!!§!!!tan by mě zachránil i kdybych takhle řvala *8*

bechris-x.blog.cz - na tomto blogu je o tomto herci!!
    *13*
  • Chris Evans

Chris Evans hrál tyky ve Fantastycký čtyřce 2
  • Hrozně se těším na 3 díl kapitána ameriky. Slyšel jsem že tam bude bojovat Kapitán A proti Iron manovi, tak nevím komu mám fandit. Ale můj brácha je. Úplně zblaznenej so K. A. takže je jasný komu fandí.
    • Stevovi samozrejme
    • Nechci tváho bráchu zklamat ale podle komiksu v závěrečné bitvě vyhraje Tony Stark/Iron Man :D ale mám strach že když se ten film jmenuje Kapitán America tak asi vyhraje jeho jmenovec...stejně je Tony víc cool :D
  • Zbožňuju všechny filmy s ním, hlavně Capa. Je nekrásnější herec, kterého jsem kdy viděla. Fakt je sladkej *14* *14* *14* *14* *14*
    • naprosto souhlasim !!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Muck

No myslim ze nejlip vypadal a hral v Cellularu......takovej zachrance.... *14*
  • Sona: Chris je v reálnem životě velmi milý, vstřícný k fanouškům a je velký romantik. Několikrát o sobě řekl, že je loajální člověk a je to pravda. Má to dokonce i vytetované a já jsem se o tom mohla osobně přesvědčit ;). Miluje svojí rodinu, kterou má taky několikrát vytetovanou v ruzných symblolech. A co se týče jeho psa, na toho by taky nedal dopustit. Takže Chris je v podstatě dokonalý člověk. Jak tělem tak i povahou.

S pozdravem
    Dee | Chris-Evans.blog.cz
  • https://www.facebook.com/chrisevansczsk
    Jestli jsou tu opravdoví fanoušci Chrise Evanse, určitě se rádi přidáte k mé nové stránce...
    Děkuju těm, kteří se připojí *3*
    BTW... vše nejlepší ke včerejším narozeninám, Chrisi :)
    • A taky sháním kvalitní a aktivní adminy! :)
  • miluju tě.od prvního setkání v americe na představení capitana ameriky...................love you,chris *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nejlepší je stejnak v Capitan Amerika: The First Avenger *3*
    Takový svaly.. uuuhh *14*
    • najlepsi je vo filme- Captain America Civil War
  • Všechno nejlepší k tvým narozeninám Chrisi!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* Vypadáš úžasně , jsi úžasnej a tvé filmy zbožnuju !!!!!!!!!!! *5* *14* *14* snad jich bude jen přibývat a hlavně filmy o Avengerech a Capitanovi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Všechno nejlepší Chrisi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit