-
Chrisík
*3* juchu...tohoto herce miluji!!!§!!!tan by mě zachránil i kdybych takhle řvala *8*
bechris-x.blog.cz - na tomto blogu je o tomto herci!!
*13* -
Chris Evans
Chris Evans hrál tyky ve Fantastycký čtyřce 2 -
Hrozně se těším na 3 díl kapitána ameriky. Slyšel jsem že tam bude bojovat Kapitán A proti Iron manovi, tak nevím komu mám fandit. Ale můj brácha je. Úplně zblaznenej so K. A. takže je jasný komu fandí.
-
-
Stevovi samozrejme
-
Nechci tváho bráchu zklamat ale podle komiksu v závěrečné bitvě vyhraje Tony Stark/Iron Man :D ale mám strach že když se ten film jmenuje Kapitán America tak asi vyhraje jeho jmenovec...stejně je Tony víc cool :D
-
-
Zbožňuju všechny filmy s ním, hlavně Capa. Je nekrásnější herec, kterého jsem kdy viděla. Fakt je sladkej *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
naprosto souhlasim !!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Muck
No myslim ze nejlip vypadal a hral v Cellularu......takovej zachrance.... *14* -
Sona: Chris je v reálnem životě velmi milý, vstřícný k fanouškům a je velký romantik. Několikrát o sobě řekl, že je loajální člověk a je to pravda. Má to dokonce i vytetované a já jsem se o tom mohla osobně přesvědčit ;). Miluje svojí rodinu, kterou má taky několikrát vytetovanou v ruzných symblolech. A co se týče jeho psa, na toho by taky nedal dopustit. Takže Chris je v podstatě dokonalý člověk. Jak tělem tak i povahou.
S pozdravem
Dee | Chris-Evans.blog.cz -
https://www.facebook.com/chrisevansczsk
Jestli jsou tu opravdoví fanoušci Chrise Evanse, určitě se rádi přidáte k mé nové stránce...
Děkuju těm, kteří se připojí *3*
BTW... vše nejlepší ke včerejším narozeninám, Chrisi :) -
-
A taky sháním kvalitní a aktivní adminy! :)
-
-
miluju tě.od prvního setkání v americe na představení capitana ameriky...................love you,chris *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nejlepší je stejnak v Capitan Amerika: The First Avenger *3*
Takový svaly.. uuuhh *14* -
-
najlepsi je vo filme- Captain America Civil War
-
-
Všechno nejlepší k tvým narozeninám Chrisi!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* Vypadáš úžasně , jsi úžasnej a tvé filmy zbožnuju !!!!!!!!!!! *5* *14* *14* snad jich bude jen přibývat a hlavně filmy o Avengerech a Capitanovi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Všechno nejlepší Chrisi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*