-
Chris Evans sexy man. Chris Evans Sexy Hollywood Actor & my sweet beautiful angel sexy colleague. I Love you Chris. I Love you movies Captain America trilogy, The Avengers trilogy, Fantastic Four, Fantastic Four: Silver Surfer & Big Gift. Sexy. Your love colleague Halle Berry Sexy Hollywood Actress. ♡ ♡ ♡ ♡
-
Happy Birthday *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Happy birthday *14*
-
Najlepší herec a najkrajší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Nikdo není lepší mužský herec než Chris Evans
-
OMG
-
-
stoji to zato Marvrl je Marvel Avengers ma buducnost
-
Hrozně se těším na 3 díl kapitána ameriky. Slyšel jsem že tam bude bojovat Kapitán A proti Iron manovi, tak nevím komu mám fandit. Ale můj brácha je. Úplně zblaznenej so K. A. takže je jasný komu fandí.
-
-
Stevovi samozrejme
-
Nechci tváho bráchu zklamat ale podle komiksu v závěrečné bitvě vyhraje Tony Stark/Iron Man :D ale mám strach že když se ten film jmenuje Kapitán America tak asi vyhraje jeho jmenovec...stejně je Tony víc cool :D
-
-
happy birsday
-
Happy B-day Chris *14* *14* *4*
-
Všechno nejlepší k 34. narozeninám, slaďouši ^^ :3 ♥
Bože... já se tak těším na Civil War :3 -
Všechno nejlepší k tvým narozeninám Chrisi!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* Vypadáš úžasně , jsi úžasnej a tvé filmy zbožnuju !!!!!!!!!!! *5* *14* *14* snad jich bude jen přibývat a hlavně filmy o Avengerech a Capitanovi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Všechno nejlepší Chrisi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*