-
chris
chris je nej kluk a moc se mi líbí prostě ho milůujuuuuu♥♥♥:D *14* *14* -
co takhle
holky píšu to všude o us5 prosím vás pošlete mi na mejla vaše nápady jak se zviditelnit aby us5 přijeli do čr musíme to vimislet jasný prosím helpněte mi já vůbec newím vážně všechny nápady beru v potaz a vyberem ten nejlepší pls na mejl mi vážně pošlete něco jestli chcete aby us5 přijeli musíme něco vymyslet -
Chris
Chris??není co dodat je to ten nejrásnější a nejšukeznější klučííík *14* *14* *14* -
-
Re: Chris
nejkrásnější
-
-
hledám právě tebe
Ahoj asi hledám právě tebe!!!
Hledám na pomoc aspon 2 človíčky na pomoc s tímhle blogem a na vytvoření new webu o us5.
Můžeš mi napsat sem do komentářů nebo na e-mail: keally@seznam.cz nebo na icq : 473738377
nebo na tel.:731958606 všem se ozvu jen mi napište něco o sobě a koho máte nejradši
doufám že mi napíšeš a teším se na spolupráci -
:-)
jéé.. kráásnej kluk.. *14* -
chris pry odesel ze skupiny us5
dnes rano pry odesel ze skupiny rotoze se psychicky zhroutil a vsechno nezvladl -
Víte to?
Chris opustil skupinu Us5.Z psychických důvodů. Myslíte,že se ještě někdy k nim vrátí???? *8* -
Chris nas opustil
Chris opustil moji nejoblibenejsi skupinu us5, bez nej to nezvladnu on prece nemuze odejit.musi se prece vratit uz jen kvuli nam, kvuli jeho fans -
-
Re: Chris nas opustil
Ahoj,já vím měl by se vrátit,ale jeho zdravotní stav byl tak špatný tak proč by si kvůli nám fans zkazil zdravíí???POdle mě jak se jeho zdravotní stav zlepší tak se vráti Z5 do ***US5****(pokud se nerozpadnou úplně) *9*
-
-
COO?????
jakto ze Chris opustil skupinu??nejsou to zas nejaky keci??kde ste to vubec vzali?? *16* -
Chrisi ..néé!:(
Je mi s toho na nic...nepřeju si aby odešel..!!tO NESMÍ nikdy udělat *8* *9* -
-
Re: Chrisi ..néé!:(
To je zlej sen chris přece nemůže odejít ze skupiny.nééééééééééééé ééé
bez něho to nebude ono,ale ještě nedávno psali v bravu jek se všichni mají. *16* *9* vždyt já ho miluju *14*
-