Přejít na výpis diskuzí

Christian Bale

OSOBNOST 31.12.2006 
99 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tanusha84

Uzasny

Dalsi chlap o ktorom mozem povedat, ze je uzasny, neodolatelny. *4*
    • Re: Uzasny

V sobotu dávají Království Ohně,jako film není zas tak dobrej ale úžasnej Christianek ho zase zachrání.Opět předvede že je herec číslo 1!!!
      • Re: Re: Uzasny

přesně! já sem to předevčírem zjistila a už se strašně těšim :-*** na toho mojeho miláčka :-***
  • Ej moc krásnej chlap tvl!!!! *2* a nejvic film s nim je Equilibrium ;);)
  • Ó Christiane, jsi božský muž, jsi jako anděl! Přijď za mnou do nebe, budu tady v nebesích na tebe čekat!!! *14* *14*
  • Je to úplně nádhernej chlap...Já ho taky fakt žeru.Pořád si ho musim prohlížet,tak krásnýho chlapa asi jen tak nepotkam:(...:D
  • foto

Tak doufam že se vám fotky líbí.Já sem je sem dala hlavně kvůli brachivi ten ho strašně obdivuje!tak ahoj!!!! *3* *1*
  • Je good

Souhlasím, že v Equalibrium je fakt báječnej. Tělíčko taky super. Brala bych ho hned. V batmanovi byl taky dobrej, ale teď už paní Cruise se k němu nehodila. (Hlavně u konce) *4* *14*
  • nejlepší

Je nejkrásnější *14* já nevím *8*
  • Chraň i malá zvířátka

nemá někdo tento film? ja ho moc chci vidět ale nikde ho nemužu najit. prosím pokud má někdo tento film - All the Little Animals. tak napište.dík
  • Christian Bale

Hercovi Christianovi Balemu želám všetko najlepšie páči sa mi napríklad vo filme Equilibrium. *3*
  • Christian Bale je výbornej herec.Najradši ho mám ve filmu Equilibrium

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit