Přejít na výpis diskuzí

Christian Clavier

OSOBNOST 31.12.2006 
72 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlatíčko moje

Christiánek je moje zlatíššššššško *14* *14* *14* *14*
  • Napoleon

Poté, co jsem shlédla úžasný čtyřdílný "seriál" Napoleon, Clavier se mi vryl pod kůži a už tam zůstal :). Hrál moji milovanou historickou osobnost a hrál ji úžasně :)). Nemůžu se vynadívat na obrázek jeho alias Napoleona, který mám v učebnici francouzštiny.... *14*
    • Re: Napoleon

Seriál mi připadal dost odbytý a fatálně
      nepřesný, co se týče historických událostí, zkrátka scénarista se moc
      nevyznamenal ale přesto Ch.Clavier se mi
      v roli Napoleona líbil.
      • Re: Re: Napoleon

masuplnu pravdu, sam by som to lepsie nenapisal... fakt napoleona zahral brilantne...
  • Podle mě je jedním z nejlepších francouzských herců současnosti. Před ním byly hvězdy jako Louis de Funes nebo Michel Galabru atd,ale on má v sobě neuvěřitelné osobní kouzlo..*14* Je t'aime Christian *14* *14*
  • naprostej souhlas!

je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
  • Se vsemi souhlasim, Christian je bezvadnej predstavitel nove francouzske komedie, ve vaznych rolich je taky dobrej, ale ja nejvic ocenuju komiku, protoze fakt dobrych komiku, kteri znaji miru, je malo, ne? Miluju Navstevniky, Operaci Corned Beef a nedavno jsem videla Strazne andele, urcite doporucuju, skvela komedie. Nemeli bychom zalozit fan klub?
    • Re:

suhlasim s tym fanklubom...
    • Re: christian clavier

herec je supr,jeho hlasky vyuzivam,,jsou supr,a s tim fanklubem souhlasim
  • škola

škola je hrozná *10* *16* *8* mám blbou uču *5* *8* *7* *14* *13* *9* *8* *15* *15* *15* *15* ,,,,,,,..........
  • Mám moc ráda Clavera

Hezký večer,
    já osobně mám Claviéra moc ráda, je to jeden z velmi kvalitních herců dnešní doby, kteří umí hrát a ne se prezentovat jen vzhledem, jako to dělají 90% ameických herců. Škoda,že k nám moc francouzských filmů nechodí *5* jen a´t ještě točí moc ráda se na jeho filmy koukám.Pa Kačka
  • když jsem ho poprvé viděla v návštěvnících,hned mě zaujal.mám všechny jeho filmy i když je zattraceně málo těch,co jsou v češtině.ZBOŽŇUJU HO A JE MI JEDNO KOLIK MU JE TÁÁÁK ŮŮŮŮŮŮŽŽŽÁÁÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14*MILUJU HO
  • lieblinka
    Přitom jeho úsměvu v Napoleonovi se mi podlamují kolena *14*
  • hledám

Prosím Vás, velmi mne zaujal film Napoleon, ale nevím, kde bych si jej mohla stáhnout v čestině, na movie-library.cz je to pouze ve slovenštině. Kdybyste někdo věděl, prosím odpovězte. Děkuji.
    • neviem či nepišem neskoro ale miniseriu Napoleon najdes na uložto, mas tam vsetky casti ..pre istotu tu mas link http://uloz.to/hledej?q=napoleon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit