-
Christian Clavier je...
...jeden z nejlepších herců, který jsem za celej svůj mizernej chatrnej život viděla v něčem hrát!! Kdo se mnou souhlasí a zároveň si i myslí, že je úůůůůžasně sladkej atd. ať mi conejdřív napíše! Můj mail: E.Turner@seznam.cz nebo na sladoucka.kraska@seznam.cz , taky na corny.hale@seznam.cz !!!!!! -
je sexy!!!!!!!!!!!!!!!!
vubec mi nevadi ze je strsi letos mu bude sice 53 ale to mate fuk kdyz vypada jak vypada je krasnej a jak uz tady bylo receno sladouckej aroztomilej a myslim ze ma vysokou davku sex-appelu docela me pritahuje a jak hral napoleona tak tam me teda dostal..... -
Christian Clavier
Je fakt supeer!!! Nejvíc se mi líbil v Napoleonovi, kde byl fakt úžasnej!! Je strašně sladkej a roztomilej!! -
Obdiv
Chtela bych Christianovi pogratulovat,uplne jsem se zblaznila do jeho filmu o Napoleonovi.takhle by ho nezahral nikdo na svete a presne tak si toho cisare predstavuji.Mam je vsechny nahrane a porad se na ne divam a diky nim me osobnost Napoleona toolik nadchla a porad o nem neco ctu.Lenka -
je to brilantní herec
Je to brilantní herec,ve všech rolí perlil a navíc je velmi činorodý.Svět by potřeboval více těchto Christianů Clavierů. -
pro meho jedineho milacka
miluju ho je dokonalej seho oci jsou tak uzasny a ten jeho usmev nemam slov! je strasne sexy! -
la amore clavier
la amore clavier! miluju jeho oci ktere se mi rozplivaji na papire miluju jeho usmev kterym me obdaril miluju i jeho vazny pohled ktery na me upira miluju vsechno co s nim souvisi! zeten clavier! v napoleonovi se mi nejvic libila ta jeho autorita odvaznost a statecnost jeho svůdne oci ktere me svlikavali pohledem. a ten jeho usmev jsem s nej uplne hotova miluju ho! -
i love christian.... kořen jak sviň!!!
-
-
Re:
Musím souhlasit. I když teď je už trochu starší, je k sežrání. Byla to moje první láska a nedám na něj dopustit.
-
-
super praštěnej
bezvadnej francouzkej herec, co dokáže zahrát blbečka jako je pan "UJ" v návštěvnících, hajzla jako je thenardier v bídnících, napoleona a taky asterixe, o němž nemám co říct! -
je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer *14* *1*