-
...
Chris hrál přeci este ve Valkýře jakto že to nemá ve filmografii? *7* -
-
Re: ...
chybí jim toho tam víc *16* to nemůžou dát aby se dala i filmografie upravovat? *3* -
-
Re: Re: ...
jo přesně.Chtěla jsem Chrisovi dát do filmografie Valkýru ale nešlo to *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ...
já zase george gentlyho-bomber's mon *9* tam hraje docela větší roli a je podezřelí z vraždy *3*
-
-
-
-
forum
Lidišky pojdte na lide.cz na forum o Chrisovi pokecat i tam...skopčete si to http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=82037 -
-
Re: forum
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=82037
-
-
chris
chcete věrohodné informace o Christianovi, ozvěte se mě a ne Kathrin. Těším se *3* -
-
Re: chris
hele je ženatý? -
-
Re: Re: chris
No náš Christian je úplně svobodný. *8* -
-
Re: Re: Re: chris
On má bohužel přítelkyni -
-
Re: Re: Re: Re: chris
Žádnou přítelkyni nemá! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chris
Joo jak ty to víš??
-
-
-
-
Re: Re: chris
není *15*
-
-
-
Ach jo
Asi mě cvokne dneska skončila Kobra 11 s Christianem to je vážne hrůza *9* *9* -
chris
Že ho znala děvče, i když nebyl tak známý herec víš -
chris
To by mě zajímalo, že ta dotyčná Kathrin říká, že zná Chrise. Ten však je v Berlíně na otočku a jinak žije v Los Angeles. Jsi fakt dobrá dostat se tak mladá do USA. Můj zdroj je důvěryhodný, protože pracuje jako scénáristka a pracovala s Christianem, když byl slavný i když ho ještě nikdo neznal -
-
Re: chris
Christianem, když byl slavný i když ho ještě nikdo neznal----jak může být slavný a zarověn ho nikdo nezná??nejak nesmyslne...
-
-
I love Christian!!!!
Christian je úplně sqělej a krásnej!!! Fakt ho žeru :D *14* -
Chris
je fakt úžasnej,nádhernej a sem ráda že můžu bejt s nim na kaaždyým natáčení *4* *14* -
-
Re: Chris
eště řekni že chodíš k němu domů na návštěvy a mě rani *9* *7* -
-
Re: Re: Chris
bo myslím že taky každou chvilku dostanu infarkt
-
-
Re: Chris
To jsem jaksi nepochopila
-
-
kontakt
Jak říkám já nejsem ta osůbka, která zná Christiana. Zná ho moje sestřenice- kontakt na icq 422 055 850 -
Pusto
Jujky lidi pište tady něco je tu fakt pusto *9*