-
Paolini
je to opravdu super
*1* *14* *5* -
-
Re: Paolini
je to super kniha a muzeme ji precist tisickrat ale film vinechal nektere skutecnosti:napr.proc Brom a Eragon puvodne odesli.Oni chteli zabyt razaky protoye zabyli Eragonova stryce Gera. S pozdravem vasi fanousci cislo 1!!!!!!!!!!!! *1* *1* *16* *8* *3* *14* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Paolini
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
-
-
-
Eragon
Nejdřív jsem teda viděla film,ze kterýho jsem byla nadšená.Hned jsem si ho zamilovala.Potom jsem teda zjistila,že existuje nějakej paoliny,kterej napsal knížku eragona.Ted´ mám doma oba dva díly,eragona i eldesta,a nemůžu se dočkat 3 dílu.Ten příběh mě naprosto uchvátil.miluju ho *14* *1* -
-
Re: Eragon
maš pravdu film i knihy jsou uplně super:-* *14* -
jj, ja je taky miluju... ale první jsem četla knížky které mi doporučila kámoška a pak jsem viděla film... to byl děs, bylo to jako zápis do čtenářského deníku... *14* *14*
-
-
Eragon
souhlasim s tim, že by se měl tenhle díl natočit znovu!!!!.. Z herců bych tam možn nechala herečku co hrála Nasuadu a herce, který hrál Murthaga (nemyslim to kvůkli tomu, že je hezký(upřímě mě se ten jeho zjev zrovna dvakrát nelíbí.. vypadá jako ten typ co se stará spíš o to jak vypadá než jak se chová-samozřejmě to nevim jistě *3*))a co hrál Broma, protože akorát tihle tři umí alespoň trochu zahrát své postavy!!! Jinak bych vyměnila absolutně všechny!!!!! a hlavně scénáristu a režiséra! ti odvedli snad nejhorší práci ze všech.. absolutně to nezvládli! -
-
film je hruza *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Souhlasím s tebou. Všechny až na těch pár vyjimek bych vyměnila. Ale ten Murtagh se mi tam fakt líbí, jak v knize, tak ve filmu *3* A jinak doufám, že to s ním v té knize dopadne dobře a že neumře!!! *9* *3*
-
-
erago
teprve ted pred mesicem sem videla eragona jako film.naproto me to zaujalo... *8* *14* ...ted ctu 3 dil a nechapu proc nechtej udelat druhej dil filmove ja sem sice celtla clanek ze eragon videlal ze vsech scifi filmu nejmin ale kvuli tomu prece nemusi jeho fanousci cekat az se nekdo uraci... *5* .je sice pravda ze v 1 dile ve filmove verzi toho hodne nebylo ale fanousci urcite jiste budou radi aspon za neco ne???kdyby nahodou nekdo chtel pokecat napiste mi na emil jetli mate fb a ja se ozvu budu rada kdyz si s nekym budu moct pokecat..protoze ve tride otyhle knizce nama nikdo ani paru takze jeto tezky.. *9* ale jinak se nneuveritelne MOC tesim na 4 dil.. *14* *14* *14* *14* *14* fakt jsem zvedava jak to nakonec dopadne a hlavne jak dopadne Eragon S Ariou.. -
-
Re: erago
Hlavně v prvním díle zabili Ra'zaky a ti hrají v druhém a třetím díle docela velkou roli -
Re: erago
Já bych byla taky moc ráda, kdyby natočili 2. díl, ale je fakt, že ten film byl natošený strašně! *9* A četla jsem, že netočí druhý díl právě proto, že film skončil a chyběly tam zásadní události, např. Katrina, která se v dalších dílech objevuje často, pak cesta do Ellesmery atd... Jinak se strašně těším, až vyjde čtvrtý díl. Ty knihy jsou naprosto úžasné *3* -
-
Re: Re: erago
knihy jsou primo BOZI ale film ne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: erago
Taky zapomněli na Elvu která je důlezita jak v druhem tak tretim dile :-( A katrina je podle nekterych fanousku dokonce hodne podstatna osoba ...nekteri si mysli ze Trn se ve skutecnosti vylihl pro ni ale to jsou jen spekulace fanousku a moc pravdy na tom asi nebude :-) -
-
Re: Re: Re: erago
Tak kdyby se chtěl vylíhnout pro ni, tak by se nevylíhl pro Murtagha ne?! Tyjo, zajímalo by mě, jak to všechno nakonec dopadne *3* Jen doufám, že Murtagh s Trnem neumřou... *3*
-
-
-
-
Knihy a film
Nejdřív jsem četl Eragona, první díl. Uchvátilo mě to a když jsem se dozvěděl že to bude triologine byl jsem radostí bez sebe. Asi půl roku na to co jsem přečetl Eldest. Začali dávat film v kinech. Nakonec jsem v městské knihovně oběvil Brisingr přečetl jsem ho za jediný den.
Můj názor na film je takový, nepovedl se, scénárista a režisér by si měly přečíst 1.díl a najít si že Draci mají blány a né peří..., osobně bych tam nechal herce kteří hrály Murtaga, Broma, Aryu,Gera a ostatní vyměnil *1* -
-
Re: Knihy a film
Arya by ale měla mít černé vlasy ne? -
-
Re: Re: Knihy a film
ano,Arya by mela mit cerne a dlouhe vlasy a navic cely film je pitomost knihy jsou daleko lepsi *10* *10* *10* *5* *13* *9* *8* *5* -
Re: Re: Knihy a film
To mi tolik nevadilo jako ta Safira. A Arye to s těma oranžovýma vlasama slušelo :) Jinak děkuju za Průměrnou známku 1.00 :) -
-
Re: Re: Re: Knihy a film
ani ji to moc nesluselo *4* *3* *9* *9*
-
-
-
-
film je trapas!
Četla jsem Eragona i Eldest a.Ten film je naprosto jiný, než kniha, jediné, co se jim povedlo, byla asi Safira. Pokud chcou dělat další díl, nechápu jak chcou navázat. Rorana a Katrinu naprosto vynechali... *5* -
-
Re: film je trapas!
Přesně tohle si mylsím i já.. -
Re: film je trapas!
Naprosto souhlasím!Navíc ve filmu nebyl ani jediný trpaslík. -
-
Re: Re: film je trapas!
Celkem pravda, až na to, že v tom filmu není skoro nic, co by bylo v té knížce..Např představiteol Eragona (ve filmu) vypadá úplně jinak, než jak je Eragon v knize popsaný...Pokud by filmaři chtěli točit pokračování, tak by měli vzít jiné herce a natočit znova i první díl. Jinak knížky jsou super, a už se těším na čtvrtý díl.
-
-
-
Eldunarí?
Čtu sice zatím jen první díl, ale už mám koupeného Eldesta a připravuji se na Brisingra. Moc se těším, jestli z Christophera vypadne ten závěrečný díl tetralogie Odkaz Dračích Jezdců, Eldunarí. Prý bude zelený a vyjde někdy na nový rok. Těším se! *14* *4* *14* -
Eldunarí
Četla jsem všechny tři díly a čím déle neslyším nic o čtvrtém díle tím víc jsem vynervovanější. Jinak si myslím že se kniha bude jmenovat Eldunarí, protože hlavně o ně ve čtvrtém díle půjde. A jsem zvědavá jakou roli sehraje Elva, Kathrina, Sloun a havran, který při Agaetí Blödhren stále vykřikoval Wyrda!, jaké je Eragonovo pravé jméno a kdo ho uhodne a jestli se o Angele a kočkodlacích dovíme něco víc. ;) Btw. asi si je přečtu všechny ještě jednou, znáte to, když si čtete knížku podruhé a všimnete si věcí, kterých jste si předtím nevšimli nebo jste jim nepřikládali nijak zvláštní význam. -
Všechny čtyři knihy mám přečtené již několikrát, naprosto mne uchvátili.
Však po shlédnutí filmu jsem chtěla brečet.Knihy jsou impozantní, ale film je naprosto tragický.Můj osobní názor a však podle většiny lidí co četli i viděli je to pravda. -
Jak už ste tam napsali cokoli je to tak i Já to četl nesčetněkrát a i poslechl. Jsou tam věci které nejsou ujasneny ale sem do tech knih blázen. Kéž by vznikl další dil i kdyby měl byt konečným. A hlavně díky temto kniham se mi daří psát slohy (vypravovaci) a Christopher Paoliny je ten nejlepší spisovatel kterého znám a doufám že se mu podaří vydat další sil.