Přejít na výpis diskuzí

Christopher Paolini

OSOBNOST 31.12.2006 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 4. díl v češtině vyjde 30.3.2012 *4* Už se nemůžu dočkat *3*
  • ahoj

jo a na vic ve filmu uplne zapomeli na solembuma a ty jeho rady mi musite dat za pravdu ze sou dost dulezity
  • kaiserka
    Super knížky!!!! Film jsem neviděla, ale lepší než ta kniha 100% není *3*
  • kdy???????????

Ví někdo kdy bude nový díl?????? *9*
    • Re: kdy???????????

8. 11. 2011 vychází v Americe, jo!! *15*
  • Ahoj knihy jsou super a doufám že k tomu dopíše ještě něco jak zmiňuje v posledním díle podle mě to skončilo dost smutně *13*
  • Pokud by chtěli natočit další díly, museli by prostě přetočit první. Ale knihy jsou stejně nejlepší. :D
  • Miluju sérii o Eragonovi... jsem hrozně sklamaná, že není ještě jeden díl, protože jsddem se do nich hrozně začetla *14*
  • paolini

já bych chtěla podoknout, že jsem sama četla jako první knížku a naprosto uchvácena tímto geniálním dílem jsem se těšila na film, když se mi film dostal do ruky a pustila jsem si ho, s velkým zklámáním jsem ho odložila. Blbost jedním slovem blbost! Kdyby tomuto dílu věnovali z půlky takovou péči jako pánovi prstenů nebo ptterovi, tak by i film byl naproto dokonalý. bohužel film propadl a být paolinim, tak se hallwodem soudím za sprznění svého díla.
    • Re: paolini

Film Harry Potter nemůžeš s knihou srovnat. Režisér taky vynechal spoustu důležitých věcí. Nad knížky prostě není, ale ten kdo nečte - filmem nepohrdne.
  • Knížka X Film

Jako první sem viděla film. Líbil se mi, ale na sehnání knížky nějak nebyl čas. Když jsem si konečně koupila knížku, přečetla sem jí jednim dechem, byla uchvácená a jenom bědovala, jak ten film zprznili! *8* Jenže to neni jediný. Třeba jako Letopisy Narnie......Lev, čarodějnice a skříň, jako film, to ještě šlo, ale jak zmrvili prince Kaspiana! Vždyť to byly výmysly, to nebylo podle knížky! *9*
  • Eragon,Eldest,Brisingr

Eragon jakop film byl super i když je tam vynechano dost z toho co je v knize ale je to prostě super.A knihy Eldest a Empire jsou prostě boží už se těším na oba dva filmy no doufám že budou a mihly by vyjit za čas i další knihy eragona.Paolini je uplně super spisovatel *14* *14* *14* *14* *3* *3* *8* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit