-
Re: Re: Ahojky
No žejo já tomu nevěřim já jsem to taky četla ale když jsem viděla tu fotku no fuj určitě to je nějakej kec to by Richie
neudělal -
Re: Ahojky
CO?! no tak to slyšim poprvý a to je určitě nějakej kec, ne?! to se mi fakt jako na Richienka nezdá... nějaká blbost *7* *5* -
Ahojky
Ahojky holky jsem si prohlížela blog a tam jsem viděla že se Richie prej líbal s Bilem s tokio hotelu newíte o tom něco?Prosím řekněte mi že to neni pravda *9* -
Re: Richie má plastiku!
jooo no, pošli foto xc))) -
Re: Re: Re: fuuuuuuuuuuj
přesně tak.výsměch tobě *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: fuuuuuuuuuuj
máš pravdu, ale na ,,lidi" bez mozku vůbec nemá cenu reagovat *3* XD takový trapáci sou prostě akorát k smíchu *1* *1* *1* -
Re: Re: fuuuuuuuuuuj
*1* *1* *1* až na to že ty buzny TH neposlouchám...nejsem upíchlá na takovejch sračkách..sou to samý jak ti vaši us5 *9* *9* a ty ho snad znáš??? *15* *15* NE!!tak zavří svoji ukdákanou držku !!us5 sou prostě hnusáci největší *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: fuuuuuuuuuuj
hej víš co?? nevotvírej si tu tvou hubu na někoho koho vůbec neznáš jo?? jasně jak vidím tak si třeba faninka ¨tokio hotel cc k těm to tak sedí *1* *1* to sou ty největší buzny na světě doufám že tu nejsu sama která si to myslí *7* tak ještě jednou radši drž hubu *16* -
hmm taky sem si toho vůbec nevšimla *7* -
já sem si toho taky nevšimla a pošli foto -
fakt? já si toho teda vůbec nevšimla *4* -
Richie má plastiku!
Ahojte. Všimli jste si, že se Richieho nos změnil, je o něco málo menší. Nic proti tomu nemá, je pořád užasnej ♥ jen jsem zvědavá jestli ste si toho také všimli... Kdo pochybuje, pošlu foto a uvidíte rozdíl. -
fuuuuuuuuuuj
do plynnu s nim je teplej *15* *9* *9* a vy ste akorýt uvřískaný pubiny co neví co je krásnej chlap *15* tak se bežte udělat nad jeho plakát když ste takový zoufalci a čekejte si dál na svýho Richieho *1* *1* vy naivky *15* *15* *15* *15* *15* Fuck na toho čůráka *15* *15* *15* -
Re: Re: fuuuuuuuuuj
asi spíš Ital -
Re: Re: Re: fuuuuuuuuuj
Ty si jí vyliž *1* -
vyliž si prdel *14* -
Re: nadhernej
no přesně, on je prostě upa dokonaléj *14* *14* *14* ×D xc) -
Re: fuuuuuuuuuj
jj zase další trapák, kterej má akorát tak ubohý kecy, co?! XD bože vážně sem z tebe chytla výtlem! XDDD njn to sou dneska lidi... nestačim se divit! XD z takovejch jako ty, který dokážou akorát napsat sem takový ubohý sračky, z těch zase bleju já! XD a pak kdo je tady... ,,lůzák"... *1* takže radši zalez, NIKDO tady na tebe a tvoje debilní kecy neni zvědavej! -
Re: Re: Re: fuuuuuuuuuj
hale drž hubu nikdo na ty tvoje keci neni zvědavej takže laskavě už sem nechod jasný když chceš akorát tak opruzovat tyhlety lidi nesnášim úplně *8* -
to je mi jedno a navíc ty budeš taky nějaká blbka ještě řekni že fandíš takovejm lůzákum posranejm když to máš v nicku *9* *9* ty vole nejhorší demeneti Sparta