Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • juju

JE TO TRAPNYYYYYYYYYYYYY STVORENII JAKO CELY US5 JE TO SLIZOUN SE KTERYM BYCH NIKDY V ZIVOTE NECHYBELA NAPUDROVANEJ TEPLOUSEK *1* *1* *1* *9* OMG *8* *8* *8* *9*
  • RICHIE

MILUJI RICHIHO!!!!ALE JE TO ASI DOST BLBÝ.JÁ HO PROSTĚ MILUJI!!!!! *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahojky

I loves horrible much Richie when him cut dead at least on pictures so with feel as if I was debris simply him for its life much much needs.Richie my love is sincere!!!
    pro ty co jsou líní toto překládat:Já miluju hroznì moc Richie když ho nevidím alespoò na obrázku tak se cítím jako bych byla mrtvá prostì ho pro svùj život moc moc potøebuju.Richie moje láska je upøímná!!! *4* *14* *14* *14* *14*
  • Richie

možná to je blbost ale já miluju Richieho *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Richie

No tak když je Richie zpět, tak se snad každému oddychlo, když věděl co Richiemu hrozí. Tak gratuluju je Richie is back *3* *3* *14* *14* *4*
  • richie návrat

richie už je dneska v německu fakt četla sem to na blogu Huráááááá *15* *15* *15*
  • Richie

Myslim že Richie je v pohodě.Je strašně sladkej.Prostě je hrozně moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc roztomilej.Ale nedá se říct že ho miluju když ho vůbec neznam *4* Je to andílek
  • HOLKY POMOCTE

Holky, jestli chcete Richimu pomoct... jedná se o ten návrat... pls napište na mail Wiicky@seznam.cz vaše jméno a příjmení.... Nebo napiště na adresu německého brava :

Bravo c/o US5
    Charles-de-Gaulle-Strasse8
    81737 M§unchen
    Alespoň malá pomoc stačí a známka do německa stojí jen 10 kč, což se od normální známky moc neliší.... takže pls pomocte ... děláte dobroiu věc *3*
  • pro jalunku

ja mu teda nepodlehla takze tady nerikej,ze tomu podlehne kazda
  • nas milovany richie tomu snad kazda podlehne *14*
  • no ja si myslim ze richie vobec nieje gay ....to je urcite aj pravda...preboha ved mal aj dievca...kto si mysli ze je gay ta ten je poriadne......I love zou RICHIE *1*
  • richie

neni gay
  • richie

richie neni urcite gay a i kdyby tak co to resite je to jen jeho vec. A vase rozprava o tom mu nijak nepomuzu. A taky jestli je nebo neni gay to jen na nem a vy se nemate provo se do toho tak stelovat a nebo mu za sve domnenky nemuiste nadavat. Tak at tuhle debatu uz tady neufidim *3* jinak si me neprejte *5*
  • richie

neni gay no vim a kdyby byl tak co to resite je to jeho vec. Takze uz toho nechte je to zbytecne bo jestli je nebo neni to je jen na nem. Tak doufam ze to tu uz sebode jako diskuze *3* janak si me neprejte *5*
  • dobrej zpěvak
  • njn..

Richie neni urcite day!!!!! doufam tedy.. *3* ale jako jinak je docela f klidu!!!! *1*
  • Ono to vypadá spíš jako fakt hnusná baba!!!A teplej je určiťe!!!Takže máte holčičky smůlu... *9* mějte se a dospějte!!!
  • Hele holky nebojte, Richie neni 100% gay!!!
  • hmmmm

já si myslím že není gay viděla jsem ho s jednou holkou jak se líbaj ... ale připadámi mooooc sladkej kdybych mohla nechala bych si ho pro sebe. *14* *14* *14* *14* *14* *14* celá hořím *16* *16* *8*
  • Ashlee

Zajímal by mě váš názor.Myslíte si že je Richie gay?Pište na tuhle stránku.Odepíšu všem.Tak zítra večer. *1* *9* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit