-
US5
US5 jsou nejlepši a hlavně Chris a Richie....prostě US5 FOREVER !!!!!!! *14* -
fucking
TY VO TOHLE MĚ ROZČILUJE,STE UPI PÍČOVÉ A PIČI ODSUZUJETE JE ANIŽ BYSTE JE POZNALI,KAŽDÝ PŘECE ŘÍKÁ ´ŽE NA VZHLEDU NEZÁLEŽÍ´ -TOBYLO IRONICKY! STE PROSTĚ ZASRANÍ KTEŘÍ SI MYSLÍJOU ŽE TH JSOU MNO TY VAŠE NECHUTNÝ A ZPIČOVANÝ KECY!! KURVA TAK SI JICH NEVŠIMEJTE NE?? KDYŽ VÁM VADÍJOU,JÁ TAKY NEŘÍKÁM ŽE US5 JSOU BUZNY!!! *3* AE KLIDNĚ TO ŘEKNU:US5 SOU BUZNYYYYY A RICHIE JE NEJJVĚTŠÍÍÍ *15* -
Us5 FANS
Richie 4ever....Ich liebe dich...juhuuu...TH smrdiiiii -
Richie
je něco víc boží než Richie??
Podle mě teda ne!! On je to nej na tomhle světě!!! *4* I LOVE YOU RICHIE! *8* YOU ARE SWEET!! *15* *5* *4* -
Re: Re: richie
drz hubu ja je znam a mluvi pravdu fakticky -
¨Dotaz pro všechny??
ahoj lidi mám takoví dotaz jak si můžu s nima psát já nevím kde to je??pomůžete mi???prosím -
No co jiného než boží US5 a hlavně Richie
*14* -
drz pysk kravo blba -
seš idiot!!! *5* *15* *5* *5* *13* -
..............
US5 jsou nádherný a hlavně Chris !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
tokio-blééééé. us5-jéé
tokio je humus homousi a prasata -
Re: TOKIO HOTEL SUUUU NAAAAAAAAJ!!!
tokio hotel sou homousi a maluji se blééé -
Richie
ahoj všichni co milujete US5 jsou boží nejlepší je richie a izzy já je zbožnuju jsou prostě sexi a ty jejich písničky prostě něco fakt super nemá na ně někkdo náký kontakt jestli jo tak napište na moje icq nebo e-mail moje icq je 371862557 e-mail je Hafllinger@seznam.cz děkuji vám všem hlavně napište čusík *14* *14* *14* *14* *14* *14* jsem do nich zamilovaná *14* *14* *14* -
TOKIO HOTEL SUUUU NAAAAAAAAJ!!!
A AK DACO ONI IBA OPAKUJU PO TH TY SMRADI BUZNOVE!!! KOKOTI WY STE WSETKY PIčE CO IX POCUWATE SA UZ SPAMATAJTE WSAK ONI WAS NAUCIA AKO BYT LEZBOU BO ONI SU GAYOVIA!!! -
Re: richie
HAHAAAAAAAAAAAAA SI SMIEEEEEESNA PIčAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZE MAS NA TOHO KOKOTA ICQ??? TAK JA MAM NA WOLFGANGA MOZARTA!!! *16* -
KOKOT
KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO T SKURVENYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY -
Re: re:fuj
haha*1* diikes je to este take dieta a je na mna moc sladky... pff -
richie
richie je uúlně nej a ja mam jeho icq!!!!¨
Naslaho sestrenice moji kamoskjy a on je super ja s nim mluvila a byla sem na koncertu a dal mi podpis!!!! a objal mě!!!! von je fakt in!! na narozeniny mu napisu!!! tedka bydli v berlině ale oni se stejně furt stehujou a jednou bydli zase v americe!! je to fakt zuzo tak my padame ajojjjj kamosky Terka a Martina
P.S: My obě sme byly na koncertu a mame jeho icq!!! *14* *14* -
Richie
Cauik
Richie je prostě nej. Je skvělý*14*
nemáte někdo jeho tel. číslo? *14* -
Re: re:fuj
TY PÍPO JEDNA TOHLE O RICHINKOVI ŘÍKAT NEBUDEŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!za to ty vypadáš jak ufo *8* *8* *16* *16* *10* *10* *10* *9* *9* *13* *13* *5* *5*