-
úža
Richie je strašně krsnej a strašně hezky zpívá a je tak sladkej. Já ho úplně žeru. -
Re: on je prej pořád panic?
nevím jak TY ale já o to neestojím abych Richiho zbavila PANIC *8* -
Re: milček
máš pravdu -
PETICE Us5
Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans -
Re: víte,co s richiem???
já jsem v klidu *1* jen jsem dostala hlad *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
víte,co s richiem???
chytit,svázat,svlíknout do naha,polít polevou,nastříkat šlehačkou,pokapat medem,ozdobit jahodama a pustit se do něj!!!! *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Richie
RICHIE JE UPLNE UZASNEJ A TY JEHO MODRY OCI
*14* PROSTE UZASNY A JESTE TEN JEHO USMEV
*14* *3* JE TO NEJKRASNEJSI KLUK NA CELYM SVETE!! *14* *14* *3* *1* *1* *1* -
Ričmundík :-)
Richie je nejkýý a božíí *14* *14* -
Re: Re: Páni...
jo mě taky. *1* *1* -
Miláčci
Richie A Chris jsou moji miláčci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
milček
riche je ten nej nej krásnejší klučina na světě ty jeho krásný modrý oči a ten jeho sladkej úsměv jsou k sežrání.jo a ktěm jeho vlasům at si je udělá jakkoliv pořád je k sežrání. Proč nemůže byt v český republice tak krásnej kluk jako je richie .I LOVE most beautiful BOY in the world RICHIEHO STRINGINY.IT IS MY SWEET.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hledám právě tebe
Ahoj asi hledám právě tebe!!!
Hledám na pomoc aspon 2 človíčky na pomoc s tímhle blogem a na vytvoření new webu o us5.
Můžeš mi napsat sem do komentářů nebo na e-mail: keally@seznam.cz nebo na icq : 473738377
nebo na tel.:731958606 všem se ozvu jen mi napište něco o sobě a koho máte nejradši
doufám že mi napíšeš a teším se na spolupráci -
richie
me se libi vsude ale libi s emi i to jak to mel kradsi treba v :Mama,Just because of you ,Maria no proste vsude je nadhernej !!! *14* *14* *14* *1* -
Re: WOW
jj...já ho mám teda radši s ofinou,nevim,ale mě tak připadá přitažlivější -
on je prej pořád panic?
takže pořád panic jo?....kéž bych ho toho mohla zbavit..ale to chceme určitě každá,jediný řešení by byl grupáč!! -
WOW
to je ale hřebeček!! *5* *14* *1* tygříček k sežrání *14* ....ale kdyby si udělal jiný vlasy, třeba ten účes co měl ve videoklipu na Rhythm of life-tam mu to seklo nejvíc *4* *4* ,tak bych ho "žvejkala" celý věky *14* *14*
ale fakt....teď mu to nesekne tolik,jako když měl ten účes,jak sem říkala
jinak je to to nejhezčí zvířátko,na světě *14* *14* -
Re: Páni...
jo už vím....on mi připomíná Cameron Diaz!!!*9* ....divný já vím *1* *1* -
Páni...
hele...on mi někoho připomíná?? *7* *3* *1* ...ten typickej americkej úsměv a ty vlasy...já nevim *1* *1* -
dominika
MNo,ták co bych měla říct,richinek a další kluci z us5 je to nejlepší co mě v životš kdy potkali,já je mám moc ráda,a chcu aby přijely do čech,je to supa kluk,je krásnej,roztomilej a skvěle spívá......má vlastní kariéru,a dokázal se postavit na vlastní nohy,a má svuj vlastní byt..kdo by to dokázal? jedině on...MIluju vás kluci a hlavně tebe richi..! *14* *1* -
Milášek!!!
Richie je ten nej nej nej kluk na celým světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mooooooooooooooooooc bych chtěla aby US5 přijeli k nám do Česka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE YOU RICHIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RICHIE IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*