Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je nejkrásnější a nejlepší člen US5 *14* *14*
  • krasavec

richie jee nejkrasnejsi bytost na svete on je uplne sladkej ja ho tak hrozne mooooooooc miluju ja se tak tesim jestli k nam prijedou
  • misuge14

proč??

proč vlastně tehdy richie odešel z us5??
    • monass

Re: proč??

richie neodesel to odesel chris
      • misuge14

Re: Re: proč??

jo já vim ale asi hnedka ze začátku dyť ho přece musel jay přemlouvat
        • Re: Re: Re: proč??

to bylo kvůli rodičům....mu dali domácí vězení
    • xxspartankaxx

Re: proč??

To já newim.Asi že bude muset opustit Ameriku
  • Vše nej sweetheart !!! POdívejte s ena youtube na jeho účet stringinisource a pustte si jeho cover Little Things (One Direction) *14*
  • richietka

Richie je můj miláček

Richie je nejlepší,nejkrásnější...a já nevím co ještě. *14* *14* *14* .On je z nich nej!!!!Je tak slaďoučký!!!Úplně k sežrání.Jenže by ho byla VELKÁ škoda. *14* *14* *14* Má nádherný oči,vlasy,tělo...On je ten nejkrásnější kluk z celého vesmíru.in my heart 4ever... *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Richie je můj miláček

Tak přeju dobrou chuť *1* a na Richiem jsou nejkrásnější oči ale je sladkej to máš pravdu *14*
  • monass

uuu

upe krasnej samponek *14* *14*
  • Na oficiálních stránkách má 11. 11. 1986 takže je to dobře!!!!
  • Gay

je to buzna:-) *1* a vypadá jak pičus:-)
    • Re: Gay

doporučuju ti návštěvu nějakýho odborníka, kterej ti pomůže uvědomit si, co to slovo "gay" vlastně znamená a pak už možná nebudeš ztrapňovat sám sebe ×) i když silně pochybuju *5*
      • mizgousek

Re: Re: Gay

hej tak to si napsala fakt dobre RESPECT *5*
        • Re: Re: Re: Gay

jako tady nebudou furt ty ubožáci Richienka urážet, ještě ke všemu když o něm ví úplný hovno! on si to jako fakt nezaslouží, zrovna on fakt ne! takže ty zamindrákovaný trapáci ať jdou vl navštívit radši psychiatra než tenhle fanklub *16*
          • xxspartankaxx

Re: Re: Re: Re: Gay

Jj máš recht
            • mizgousek

Re: Re: Re: Re: Re: Gay

jooo presne tak xD si to vysvetlila skvele
        • Re: Re: Re: Gay

*1* *1* óó děkuji ×D
    • mizgousek

Re: Gay

to bych chtela videt tebe jak vypadas blbecku,ty jsi teplej a co sem lezes kdyz ho nemas rad,proste trapacek nejvetsi *10*
  • mucky:*

proč ho urážej?? on vas taky neurazi tak o co vam de?? akorat dokazete jaký mate IQ....... *3*
  • xxspartankaxx

aa

Koho máte radši? Popový boyband US5 nebo finské rockery The Rasmus? Rozhodnou ti, co přijdou 10.6. do dj diváka!

Převáží fanynky americko-německé skupiny US5 či příznivci rockové kapely z Finska The Rasmus? Obě skupiny pravidelně podporujete v t-music chart, takže dosahují na nejvyšší příčky. Objevily se na stupních vítězů i v RGM Hudebních cenách Óčka. Rasmusáci za rok 2005, US5 za 2007.
    Velikánské ohlasy vzbudily letos únorový klipový speciál US5 i dubnový The Rasmus. Stejnou měrou si o ně voláte a píšete do dj diváka. Kdo je tedy oblíbenější? Co má Óčko víc hrát? Pop, který zastupuje US5, nebo rock prezentovaný kapelou The Rasmus?
    Domluvte se s kamarády, vemte fanouškovské skvosty (plakáty, podpisové karty, výstřižky z časáků, fotky...), vytvořte transparenty a přijďte ve středu podpořit vaši skupinu i celý žánr do živého vysílání! Čekáme vás v půl třetí na Óčku, připravena je spousta hudebních dárků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit