-
Happy birzday
Richie má dneska narozeniny *14* všechno nejlepší *14* *14* *4* -
Happy Birthday
°°°°°° *14* He Is So So CuTe I lOvE HiM *14* °°°°°°<3<3 -
Moc hezkej...
je moc hezkej co...A vsechno nejlepsi k narozeninam!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Moc hezkej...
Ooouuu....já zapomněla na jeho nározky..No prostě vše nééééj...ještě rok a je plnoletý čéče...XD Mno....prostě vše NEJ!!!:) -
-
Re: Re: Moc hezkej...
ale vždyt on už je plnoletý...víš kolik mu vubec je??? 20 -
-
Re: Re: Re: Moc hezkej...
Je mu 20, ale v Americe ještě plnoletý není -
-
Re: Re: Re: Re: Moc hezkej...
Je ... protože nežije v Canadě *1*
-
-
-
-
-
....
no dámy já vám nechci kecat do vašeho miláčka,mazlíčka nebo jahůdky ale newim k čemu vám to pomůže když to sem budete psát!on se sem na to nechodí dívat! *9* je to vaše věc ale přece jen! -
-
Re: ....
Ahojky ale třeba někdo mu to nepíše ale jen to říká jaký je no
-
-
Richie
*14* Richio upe nejvíc žeru je znich NEJ *4* ale jinak celé Us5 jsou fakt rpima kluci .. ale Richiho toho prostě miluju ze všech nejvíc .. *4* -
Rule number one
Ahojky newíte kde bych shlédla ten to film? -
-----
on je tááák nádheernej *14*
doufám že budou us5 zase ty us5 co bývaly spamatují se a budou zase na hitparádách -
!!
Richie se narodil 28 listopadu 1988 takze ma 22 je to tu blbě -
Ahojky
Ahojky holky jsem si prohlížela blog a tam jsem viděla že se Richie prej líbal s Bilem s tokio hotelu newíte o tom něco?Prosím řekněte mi že to neni pravda *9* -
-
Re: Ahojky
CO?! no tak to slyšim poprvý a to je určitě nějakej kec, ne?! to se mi fakt jako na Richienka nezdá... nějaká blbost *7* *5* -
-
Re: Re: Ahojky
No žejo já tomu nevěřim já jsem to taky četla ale když jsem viděla tu fotku no fuj určitě to je nějakej kec to by Richie
neudělal -
-
Re: Re: Re: Ahojky
jakou fotku dej me na ni pls odkaz ja bych se koukla *9* ale uz dopredu vim ze to neni pravda! -
Re: Re: Re: Ahojky
no přesně, já si taky myslim -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
no přesně tak -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
NO jo no ale newíme jistě co udělá
-
-
-
-
-
-
jezisi je to blbe v roce 2006 mu bylo 17 kdyz ukazovaly BIG IN AMERICA tak mu asi nemuze bejt 24 ne je mu 22