-
KOKOT
KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO T SKURVENYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY -
Richie...
Všechno nejlepší Richie!! :-* -
Us5 v Čr !!!
Ahojky, zdravim všechny! Máme jedinečnou možnost vidět US5 v ČR. mUSÍ NAPSAT ASPOŇ 3000 FANOUŠKŮ, ZTM JE NÁS JENOM 800 *9* . pIŠTE NA E-MAIL KONCERT@US5-CZECH.CZ !!! Napište tam jméno, věk a bydliště. -
-
Re: Us5 v Čr !!!
nic víc??jenom jméno,věk a bydliště?? pošlu to všem co fandí Us5 -
-
Re: Re: Us5 v Čr !!!
jj, jenom tohle! Našla jsem to na něčim blogu. Bylo to starý asi tak 2-4 měsíce. Ne...asi spíš tři. No já nwm, ale každopádně posílejte -
-
Re: Re: Re: Us5 v Čr !!!
jj.Kolik už nás je??? -
-
Re: Re: Re: Re: Us5 v Čr !!!
Já nwm. Já jsem to četla a bylo nás kolem 800 lidí. Pak jsem našla osobnosti.cz, tak jsem to sem napsala. Doufám, že nás bude už víc. Dávala jsem to facebook, lidi.cz atd. Prostě kam můžu!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Us5 v Čr !!!
já taky *4* *14* *4*
-
-
-
-
-
-
US5
US5 jsou nejlepši a hlavně Chris a Richie....prostě US5 FOREVER !!!!!!! *14* -
richie
Richie je nejkrasnejsi kluk na svete mocinky ho miluju *14* a US5 jsou uplne bozi!!! kdyztak pisnete na e-mail -
US5
Mám ráda RICHARDA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je nádherněj mam jě jich písničky ráda -
richie
me se libi vsude ale libi s emi i to jak to mel kradsi treba v :Mama,Just because of you ,Maria no proste vsude je nadhernej !!! *14* *14* *14* *1* -
víte,co s richiem???
chytit,svázat,svlíknout do naha,polít polevou,nastříkat šlehačkou,pokapat medem,ozdobit jahodama a pustit se do něj!!!! *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: víte,co s richiem???
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* -
Re: víte,co s richiem???
já jsem v klidu *1* jen jsem dostala hlad *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
PETICE Us5
Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans -
narozky..!!!:-*
dneska ma Richinek narozky...!!!:-* vsechno nejlepsi... *14* *14*