Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • plakáty 3 richieho!!

Mám 2 plakáty Richieho a 1 plakát US5!!
    Kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!
    Hledám plakáty:Tokio Hotel,Bill Kaulitz,
    Tom Kaulitz,Sarah Michelle Gellar,
    Freddie Prinze jr.,Buffy the vappire slayer,high school musical,vanessa hudgens,zac efron,ashley tisdale,keira knightley,johnny depp,avril lavigne
    • Re: plakáty 3 richieho!!

ahoj já mám plakát zaca i ashley tak se mi pls ozvi
  • danicek

koncert v čr to by bylo supeeer!napíšu to všude at to pošlou! *15* *14*
    • majda1997

Re: danicek

To určitě udělej!!! *3* Zkusim zjistit, kolik nás je a napíšu to sem, ok? *4*
  • majda1997

Hlasujte pro US5

Ahojky. Zatím se mi to nepodařilo zjistit, ale zkusím to ještě jednou. Teď sem ale přicházím s něčím novým. Cena Bravo Otto. Hlasujte pro US5 na stránkách Brava www.bravo.cz a dejte si tam ceny Bravo Otto. U skupiny roku zaškrtněte jiné a napište tam US5 !!!
    • Re: Hlasujte pro US5

ahoj jsem vase faninka klarka *9*
    • Re: Hlasujte pro US5

ahoj souhlasim s tebou že bysme měli podpořit US5 v soutěži Bravo Otto.Já sama si bravo kupuju a mislim že je to dost dobrý nápad *1* *1* *1*
  • ivitka

Richie

Richie je stejně nejlepší kluk na světě škoda že nikdy v ČR neuvidíme *9*
  • SCHÁNÍM PLAKÁTY

*4* Ahojky *4*
    Zbírám uplně všechno o skupině US5, tak kdyby někdo něco měl tak se mi prosím ozvěte na mail, budu vám moc vděčná.
    Předem díky
    Richushka *14*
  • Milášek!!!

Richie je ten nej nej nej kluk na celým světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mooooooooooooooooooc bych chtěla aby US5 přijeli k nám do Česka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE YOU RICHIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RICHIE IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • milček

riche je ten nej nej krásnejší klučina na světě ty jeho krásný modrý oči a ten jeho sladkej úsměv jsou k sežrání.jo a ktěm jeho vlasům at si je udělá jakkoliv pořád je k sežrání. Proč nemůže byt v český republice tak krásnej kluk jako je richie .I LOVE most beautiful BOY in the world RICHIEHO STRINGINY.IT IS MY SWEET.
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • maaja

jo richi je hezkej ale chris je z us5 nejhezci ale richio nechapu vzdit byl z chrisem nej kamos podivejte se na fotky s chrise a z richim jak jim to slusi a ted chris odesel ja to mohl dopustim tomu řikam kamos jee to fakt jo ja vim chris chtel odejit myslim ale to nemohl a spon richi izzi vinc a jay!to mu to se nesnazili rozmluvit ne voni urcite ne!voni ho nechali odpadnout jenom kdyz hlavbne budou oni slavny§ *8* *16* ale ne to se nema crenu rozcilovat plocte udelali velkou chybu že nechali chrise odejit ted urco maj min fanousku aj sem mela rada srtary us5 s chrisem !ploc to nemuze byt tak jako dryv!proc!bez chrise to nema cenu !
    • richineks

Re: milček

máš pravdu
  • i-love-richie-domishqa

Ričmundík :-)

Richie je nejkýý a božíí *14* *14*
  • vladuskaa

Richie

*14* JE TAG SEXY A K ZEŽRÁNÍ!!!TOHO MÝT DOMA *14* KAŽDEJ BY ZÁVIDĚL!!!
  • krasnej Richi

Richi je uplne nadhernej a ty jeho oci a ten prekrasnej usmev on je uplne k sezrani skoda ze nebydli v Cr ja ho proste miluju *3*
    • ivitka

Re: krasnej Richi

Souhlasím Richie je prostě úplně úžasnej *14* *14* *14*
    • Re: krasnej Richi

MAS PRAVDU SKODA SE NEBYDLI V ČR TO BI BILO BEZVA RICHIEL MA KRASNI OČI MOC KRASNEJ USMĚV JE HODNEJ KLUK. *14* *1* *3* *14* *4* *14* *3* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší