Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmmmm

já si myslím že není gay viděla jsem ho s jednou holkou jak se líbaj ... ale připadámi mooooc sladkej kdybych mohla nechala bych si ho pro sebe. *14* *14* *14* *14* *14* *14* celá hořím *16* *16* *8*
  • Hele holky nebojte, Richie neni 100% gay!!!
  • RICHIE

MILUJI RICHIHO!!!!ALE JE TO ASI DOST BLBÝ.JÁ HO PROSTĚ MILUJI!!!!! *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • emiq.heliq

Brawo

už sthe čethli new brawíčQo...? já theda jj a jaQO by se mohli sthyděth.....místho Chrise tham dají fothografii RichienQa....tho m throchu dosthalo.... *9*
    • Re: Brawo

jsou to idioti :D prej v příštím čísle daj omluvu, tak to chci vidět.. mohli by už KONEČNĚ dát nějakej plakát!!! *16*
      • emiq.heliq

Re: Re: Brawo

jj mohly už jsem tha, něQoliQráth psala a nic.... *9*
      • xxspartankaxx

Re: Re: Brawo

Hmmm....Jsem zvědavá *1* *1*
  • juju

JE TO TRAPNYYYYYYYYYYYYY STVORENII JAKO CELY US5 JE TO SLIZOUN SE KTERYM BYCH NIKDY V ZIVOTE NECHYBELA NAPUDROVANEJ TEPLOUSEK *1* *1* *1* *9* OMG *8* *8* *8* *9*
    • Re: juju

*7* juj vy jste, ale blby tak proč sem lezete když se vám nelíbí podej te si ruku pokecej te otom jaky jsete borky a strčte si ty vaše ujety komentáře do...... jste fakt trapny *16* *15*
      • Re: Re: juju

heh vsak aj ja si myslim *3*
    • Re: juju

dobry,dobre si to reklaaaaaaaaaaaaaa *1* *1* *1*
  • Richie

ahojík všem!!! *3* Richie je opravdu moc pěknej,a sladkej dofam že semnou holky souhlasíte!!a chtěla jsem se zeptat chystáte se nějaká na jejich koncert jestly jo tak plosím napište na můj email!!!! *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mileyhilary

Narozeniny

Všechno nejlepší Richie Hodně štěstí zdraví a lásky
    • luciferka753

Re: Narozeniny

Se přidávám =) Všechno nejlepšíí Richie *14* *14* *14* *14* ♥ :-*
      • dracek.97

Re: Re: Narozeniny

tak richiemu přeju všechno nej nej *3*
  • TOKIO HOTEL SUUUU NAAAAAAAAJ!!!

A AK DACO ONI IBA OPAKUJU PO TH TY SMRADI BUZNOVE!!! KOKOTI WY STE WSETKY PIčE CO IX POCUWATE SA UZ SPAMATAJTE WSAK ONI WAS NAUCIA AKO BYT LEZBOU BO ONI SU GAYOVIA!!!
    • Re: TOKIO HOTEL SUUUU NAAAAAAAAJ!!!

tokio hotel sou homousi a maluji se blééé
  • ¨Dotaz pro všechny??

ahoj lidi mám takoví dotaz jak si můžu s nima psát já nevím kde to je??pomůžete mi???prosím
    • Re: ¨Dotaz pro všechny??

Jo a až ti odpepíšou tak mi plsky pisni na maila kuju
  • Us5 FANS

Richie 4ever....Ich liebe dich...juhuuu...TH smrdiiiii

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší