-
ahojky
I loves horrible much Richie when him cut dead at least on pictures so with feel as if I was debris simply him for its life much much needs.Richie my love is sincere!!!
pro ty co jsou líní toto překládat:Já miluju hroznì moc Richie když ho nevidím alespoò na obrázku tak se cítím jako bych byla mrtvá prostì ho pro svùj život moc moc potøebuju.Richie moje láska je upøímná!!! *4* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ahojky
to je pekne napisane jej *3* -
Re: ahojky
budete vystupavat v cechach ste fajn
-
-
Já taky
Já se taky přidávám !!!! Všechno nej a hlavně ještě móóóc úspěchů !!! *3* -
danicek
richie je mooooc kráásnej miluju ho!I LOVE YOU RICHIE! *14* -
WOW
to je ale hřebeček!! *5* *14* *1* tygříček k sežrání *14* ....ale kdyby si udělal jiný vlasy, třeba ten účes co měl ve videoklipu na Rhythm of life-tam mu to seklo nejvíc *4* *4* ,tak bych ho "žvejkala" celý věky *14* *14*
ale fakt....teď mu to nesekne tolik,jako když měl ten účes,jak sem říkala
jinak je to to nejhezčí zvířátko,na světě *14* *14* -
-
Re: WOW
jj...já ho mám teda radši s ofinou,nevim,ale mě tak připadá přitažlivější
-
-
on je prej pořád panic?
takže pořád panic jo?....kéž bych ho toho mohla zbavit..ale to chceme určitě každá,jediný řešení by byl grupáč!! -
-
Re: on je prej pořád panic?
nevím jak TY ale já o to neestojím abych Richiho zbavila PANIC *8*
-
-
Richie
Richie je úpa nádhernej...a má nádhernej hlas *14* -
richie
vse nej nej nej k dnesnim narozeninam!! A poradne to zapij *3* sice o rok starsi, ale porad nadherny *14* -
Richie <333
RICHIENEK JE PROSTĚ UPA BEST!!! 4EVER!!! *14* *14* *14* NEJSKVĚLEJŠÍ, NEJNÁDHERNĚJŠÍ, NEJÚŽASNĚJŠÍ HLAS... I LOVE HIIIM!!! *14* *14* *14* ×D -
RICHIE
Krasnej vsechno je na nem krasny oči , vlasy a to neni vse a jeste je moc Sexi ja ho miluju moc *14* -
Richie
on je upa sexy a sladkej *14*