-
Wow
Richie....bože to se nedá říct jak je....no prostě wow.I LOVE RICHIE *8* *8* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *14* *14* *14* -
ricik je nej
presne richie je ten nej kluk na celym svete a nechapu proc ho urazis kdyz se ti nelibi tak sem nelez a nebuzeruj ty kravo namyslena *10* *10* -
-
Re: ricik je nej
Jj,přesně.Richie je fakt krásný! *14* A nechápu lidi,co o něm můžou říkat něco jako že vypadá jako holka atd..On přece nemůže zato jak vypadá!! Tak se mu nemusíte smát ne?
-
-
richie
richie je uúlně nej a ja mam jeho icq!!!!¨
Naslaho sestrenice moji kamoskjy a on je super ja s nim mluvila a byla sem na koncertu a dal mi podpis!!!! a objal mě!!!! von je fakt in!! na narozeniny mu napisu!!! tedka bydli v berlině ale oni se stejně furt stehujou a jednou bydli zase v americe!! je to fakt zuzo tak my padame ajojjjj kamosky Terka a Martina
P.S: My obě sme byly na koncertu a mame jeho icq!!! *14* *14* -
-
Re: richie
ahoj mohla bych te poprosit o richiho icq dekuji predem napis mi na meil nikolasimka@seznam.cz -
Re: richie
HAHAAAAAAAAAAAAA SI SMIEEEEEESNA PIčAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZE MAS NA TOHO KOKOTA ICQ??? TAK JA MAM NA WOLFGANGA MOZARTA!!! *16* -
-
Re: Re: richie
Ha, a já mám na Amose Komentskýho !!! Mám mu něco vzkázat? *15* -
Já mám taky jeho icq a tak sem byla na koncíku *13* *13* *13* *13* -
drz hubu ja je znam a mluvi pravdu fakticky -
-
Re: Re: Re: richie
Miluju ho Richie.-) Je to milášek a nikdo o něm nebude říkat že je to buzna ať se podívá na sebe... *14*
-
-
drz pysk kravo blba -
seš idiot!!! *5* *15* *5* *5* *13*
-
-
-
cau
jo ja mam vsechny pisne proc? -
tokio-blééééé. us5-jéé
tokio je humus homousi a prasata -
..............
US5 jsou nádherný a hlavně Chris !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
No co jiného než boží US5 a hlavně Richie
*14* -
danicek
chtěla sem se zeptat někdo mi řekl že je teplej!!!je to pravda??? *16* *10* -
danicek
prosím odepište na mou otázku předem děkuji.. -
-
Re: danicek
Ahojky,neni teplej! To ten idiot,ten co ti to řekl,mu závidí a nějak si to neuvědomuje,nebo spíš jo,ale nechce si to přiznat..Nevšímej si toho,hold se najdou aji blbci co nadávají celebritám *16* A musím s tebou souhlasit,Richie je kláááááááásnej *14* *14* :-)
-
-
Richie
je něco víc boží než Richie??
Podle mě teda ne!! On je to nej na tomhle světě!!! *4* I LOVE YOU RICHIE! *8* YOU ARE SWEET!! *15* *5* *4*