Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow

Richie....bože to se nedá říct jak je....no prostě wow.I LOVE RICHIE *8* *8* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *14* *14* *14*
  • ricik je nej

presne richie je ten nej kluk na celym svete a nechapu proc ho urazis kdyz se ti nelibi tak sem nelez a nebuzeruj ty kravo namyslena *10* *10*
    • zuzililinka15

Re: ricik je nej

Jj,přesně.Richie je fakt krásný! *14* A nechápu lidi,co o něm můžou říkat něco jako že vypadá jako holka atd..On přece nemůže zato jak vypadá!! Tak se mu nemusíte smát ne?
  • richie

richie je uúlně nej a ja mam jeho icq!!!!¨
    Naslaho sestrenice moji kamoskjy a on je super ja s nim mluvila a byla sem na koncertu a dal mi podpis!!!! a objal mě!!!! von je fakt in!! na narozeniny mu napisu!!! tedka bydli v berlině ale oni se stejně furt stehujou a jednou bydli zase v americe!! je to fakt zuzo tak my padame ajojjjj kamosky Terka a Martina
    P.S: My obě sme byly na koncertu a mame jeho icq!!! *14* *14*
    • Re: richie

ahoj mohla bych te poprosit o richiho icq dekuji predem napis mi na meil nikolasimka@seznam.cz
    • Re: richie

HAHAAAAAAAAAAAAA SI SMIEEEEEESNA PIčAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZE MAS NA TOHO KOKOTA ICQ??? TAK JA MAM NA WOLFGANGA MOZARTA!!! *16*
      • majda1997

Re: Re: richie

Ha, a já mám na Amose Komentskýho !!! Mám mu něco vzkázat? *15*
      • Re: Re: richie

Já mám taky jeho icq a tak sem byla na koncíku *13* *13* *13* *13*

drz hubu ja je znam a mluvi pravdu fakticky
        • Re: Re: Re: richie

Miluju ho Richie.-) Je to milášek a nikdo o něm nebude říkat že je to buzna ať se podívá na sebe... *14*

drz pysk kravo blba

seš idiot!!! *5* *15* *5* *5* *13*
  • -_-hejushka-_-

cau

jo ja mam vsechny pisne proc?
  • tokio-blééééé. us5-jéé

tokio je humus homousi a prasata
  • ..............

US5 jsou nádherný a hlavně Chris !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • No co jiného než boží US5 a hlavně Richie

*14*
  • danicek

chtěla sem se zeptat někdo mi řekl že je teplej!!!je to pravda??? *16* *10*
  • danicek

prosím odepište na mou otázku předem děkuji..
    • zuzililinka15

Re: danicek

Ahojky,neni teplej! To ten idiot,ten co ti to řekl,mu závidí a nějak si to neuvědomuje,nebo spíš jo,ale nechce si to přiznat..Nevšímej si toho,hold se najdou aji blbci co nadávají celebritám *16* A musím s tebou souhlasit,Richie je kláááááááásnej *14* *14* :-)
  • Richie

je něco víc boží než Richie??
    Podle mě teda ne!! On je to nej na tomhle světě!!! *4* I LOVE YOU RICHIE! *8* YOU ARE SWEET!! *15* *5* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit