-
Chcete US5 v ČR?
CAUVES vsichni. Nevim jestli vite o oficialnim czechfan webu, ale podnika se tam akce, aby kluci prijeli do ČR. Stranka je www.us5-czech.cz. Jo a s tim koncertem, potřebuje se 4000fans aby byla moznost ze sem prijedou a tak se udelal mail, na ktery kazdy sam za sebe posle svoje jmeno, vek a mesto. Je to neco jako takovy scitani, ale vic se toho doctete tam. Ten mail je jinak koncert@us5-czech.cz Fakt nas musi byt 4000 egistrovanych aby prijeli. Tak to kdyztak rozsirte. Dikes *3* -
us5
Richie je nejhezci klucina na svete je to muj presne idol ale je skoda ze tady nikdy do czech neprijedou jinak to je zlaticko a tak at tak porad vydrzi bí milackem. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
..
MILUJI TĚ RICHIE *14* *14* -
-
Re: ..
Kájusko to moje je lepší -
-
Re: Re: ..
Já mám lepší protože ho miluji a to máš jen ráda *1*
-
-
-
dominika
MNo,ták co bych měla říct,richinek a další kluci z us5 je to nejlepší co mě v životš kdy potkali,já je mám moc ráda,a chcu aby přijely do čech,je to supa kluk,je krásnej,roztomilej a skvěle spívá......má vlastní kariéru,a dokázal se postavit na vlastní nohy,a má svuj vlastní byt..kdo by to dokázal? jedině on...MIluju vás kluci a hlavně tebe richi..! *14* *1* -
Páni...
hele...on mi někoho připomíná?? *7* *3* *1* ...ten typickej americkej úsměv a ty vlasy...já nevim *1* *1* -
-
Re: Páni...
jo už vím....on mi připomíná Cameron Diaz!!!*9* ....divný já vím *1* *1* -
-
Re: Re: Páni...
jo mě taky. *1* *1*
-
-
-
..
Ahoj kdo by si tu psal? *14* Jsem Kateřina a miluji ho *14* -
-
Čauky jáá klidně *14* -
-
Super jsem ráda že se mně někdo aspoň ozval *4* protože semnou se tu nikdo bavit určo nebude jako v mém městě *9* -
-
Re: Re: Re: ..
Jakto? *9* ale neboj..budeme kamarádky? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Protože tam jsem nová a ve škole zatím nikoho nemám bydlíme tam od minulýho pátku ale bojím se *9* já jsem bydlela v Sokolově a klidně budeme já jsem Kateřina a ty? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Taky *4* a kde ty bydlíš?Kolik ti je?Mně je 15 *4* -
Ok..Káťo *4* a dobře a ty? *14* -
Ok..Kájushko *4* a mně říkej Káťa *4* a jak se máš? *14* -
Aha *9* ale neboj najdeš si skus nějak zapadnout *14* a já jsem Karolína ale říkej mně Kájushka,Carol a Vanesska *14* a jak tobě? *4*
-
-
-
-
-
-
hledám právě tebe
Ahoj asi hledám právě tebe!!!
Hledám na pomoc aspon 2 človíčky na pomoc s tímhle blogem a na vytvoření new webu o us5.
Můžeš mi napsat sem do komentářů nebo na e-mail: keally@seznam.cz nebo na icq : 473738377
nebo na tel.:731958606 všem se ozvu jen mi napište něco o sobě a koho máte nejradši
doufám že mi napíšeš a teším se na spolupráci -
Miláčci
Richie A Chris jsou moji miláčci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
..
V Mikulově,okres Břeclav a mně je též 15 *4* *1* -
-
je to hezké *1* -
-
jj *1* a jak se jmenuješ týý? *4*
-
-
Supr *4* zítra pokecáme končím v 1 odpadá nám hodina tak ahoj *4* *14* -