Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • danicek

chtěla sem se zeptat někdo mi řekl že je teplej!!!je to pravda??? *16* *10*
  • danicek

richie je mooooc kráásnej miluju ho!I LOVE YOU RICHIE! *14*
  • zuzililinka15

Richie...

Všechno nejlepší Richie!! :-*
  • majda1997

Já taky

Já se taky přidávám !!!! Všechno nej a hlavně ještě móóóc úspěchů !!! *3*
  • mileyhilary

Narozeniny

Všechno nejlepší Richie Hodně štěstí zdraví a lásky
    • luciferka753

Re: Narozeniny

Se přidávám =) Všechno nejlepšíí Richie *14* *14* *14* *14* ♥ :-*
      • dracek.97

Re: Re: Narozeniny

tak richiemu přeju všechno nej nej *3*
  • -_-hejushka-_-

cau

jo ja mam vsechny pisne proc?
  • zuzililinka15

Richie

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,kdo má všechny písničky od Us5?? Já tu skupinu strašně miluju a tak bych chtěla jejich svšechny písničky..Vím že si je někde můžu stáhnout ale nevím jestli jsou všechny..Tak se mi prosím ozvětě.Předem děkuju :-).Ahoj
  • ricik je nej

presne richie je ten nej kluk na celym svete a nechapu proc ho urazis kdyz se ti nelibi tak sem nelez a nebuzeruj ty kravo namyslena *10* *10*
    • zuzililinka15

Re: ricik je nej

Jj,přesně.Richie je fakt krásný! *14* A nechápu lidi,co o něm můžou říkat něco jako že vypadá jako holka atd..On přece nemůže zato jak vypadá!! Tak se mu nemusíte smát ne?
  • karuuulka

:D

Vypadá jako holka, nebo jako teplouš :D
    • luciferka753

Re: :D

Jžš xD ty seš jetá xD..Twl fakt že joo xD_Richie je nejhezčíí *14* _ *14*
    • Re: :D

presne richie je ten nej kluk na celym svete a nechapu proc ho urazis kdyz se ti nelibi tak sem nelez a nebuzeruj ty kravo namyslena *10*
    • Re: :D

Někomu to tak připadá někomu ne ale richie nevypadá jako holka je to normální hezký klučina tak ho prosím neurážejte děkuji :-)
    • adyss

Re: :D

ty píčo skurvená !!!! Richie je ten NEJlepší a NEJhezčí kluk na světě spíš si myslim že si ty lesba když to říkáš o jiných a laskavě si ho neber do huby on je narozdil od někoho upe senzační!!!!Tak vypal ty píííííčo!!!!!
      P.S.:Richie I love you *14* *14* *14* *14*
      • annaradlova7

Re: Re: :D

Nechápu adyss proč se zbytečně rozčiluješ nad slovy karuuulky.Nech ji atˇsi píše co chce.Nesnižuj se na její úroveň.Richie je milý slušně vychovaný klučina,na rozdíl od ní.Ahoj a měj pevné nervy.Andy *3*
      • zuzililinka15

Re: Re: :D

Jj moje slova,jestli se ti nelíbí tak si to nech pro sebe a neposmívej se mu!! Richie je nejlepší a nejkrásnější na světě..Myslím že mu závidíš když mu takhle nadáváš..
  • zuzililinka15

zuzililinka15

I LOVE YOU RICHIE!! Jsi ten nejkrásnější kluk na celém světě!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší