Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • boziiii

nechapu proc ho furt nekdo urazi,on vas preci taky neurzi.vzdyt richie je nejkraaaaasnejsi a nejhodnejsi kluk na svete ja ho proste miluju a kdo ho urazi tak je trapnej a zavidi mu a at jsem nelezou
    • Re: boziiii

přesně, ale ty ubožáci o něm neví VŮBEC NIC a myslí si, jaký jsou to borci, když o něm řeknou, že je to gay (kdyby se předtim aspoň zamysleli, co to znamená omg), ale to akorát tak svědčí o jejich hóóódně podprůměrný inteligenci! neumí nic jinýho, než POMLOUVAT a kecat tady sračky a přitom viděli tvé v životě tak tři jeho fotky a z toho jako soudí ×D tvl fakt líto mi jich je, jsou ubohý! neřeknu nic na to, kdyby normálně někdo vyjádřil svůj NÁZOR, jakože "moc mi nesed" bo "nelíbí se mi" atd., no tak to nikomu neberu, jejich věc.. ale TOHLE?! fakt to myslim vážně, že by si měli dát vyšetřit mozek (jesi nějakej maj), páč buď jsou zamindrákovaný bo mu prostě závidí, páč on JE nejnádhernější, nejhodnější a nejmilejší kluk a bo jsou to fakt takový ubožáci, který jednou viděli nějakou jeho fotku třeba s tou dlouhou ofinou (upa úžasnou btw ♥ ×D) a ve STYLOVYM oblečení a jelikož jsou natolik "inteligentní", že považujou stylový oblečení hned za buzerantský, tak se zmůžou akorát na to ho pomlouvat a říct o něm, že je gay (přitom pro to neni vbc žádnej důvod)! tvl takhle se přesně choval jeden idiotskej spolužák, ten fakt v životě viděl JEDINOU fotku v časáku a jinak o Richienkovi nevěděl NIC a hned "tvl toe buzerant, nechodí s Billem?...".. tak jako tohle už fakt neni NORMÁLNÍ, se na mě nezlobte! jsou prostě k smíchu a tečka. XD

ehmmm jsem se zas trochu rozepsala XDDD no já už radši končim XD, takže RICHIE 4EVER THE BÉÉÉST! *14* *14* *14* *14* *14* *14*!!!
      • Re: Re: boziiii

máš uplnou pravdu *3* ..prostě ti co ho tady uráží at táhnou do prdele!!...jako já nechápu když nemají Richieho rádi tak proč sem chodí? *7*..ty voe to fakt nechápu to musejí být lidi co to opravdu nemají v hlave v pořádku jinak to už neni možné..radši no comment.. *9* *9* *1* *1*
        • Re: Re: Re: boziiii

no přesněeee, ty to prostě NEMŮŽOU mít v tý hlavě v pořádku! *9* *1*
      • mizgousek

Re: Re: boziiii

wow konecne jsem to precetla ale mas naprostou pravdu to s tebou souhlasim
        • Re: Re: Re: boziiii

jsem se trochu rozkecala no *1*
  • mucky:*

proč ho urážej?? on vas taky neurazi tak o co vam de?? akorat dokazete jaký mate IQ....... *3*
  • usfivek

on je uplně užasnej!i love ritchie! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Gay

je to buzna:-) *1* a vypadá jak pičus:-)
    • Re: Gay

doporučuju ti návštěvu nějakýho odborníka, kterej ti pomůže uvědomit si, co to slovo "gay" vlastně znamená a pak už možná nebudeš ztrapňovat sám sebe ×) i když silně pochybuju *5*
      • mizgousek

Re: Re: Gay

hej tak to si napsala fakt dobre RESPECT *5*
        • Re: Re: Re: Gay

jako tady nebudou furt ty ubožáci Richienka urážet, ještě ke všemu když o něm ví úplný hovno! on si to jako fakt nezaslouží, zrovna on fakt ne! takže ty zamindrákovaný trapáci ať jdou vl navštívit radši psychiatra než tenhle fanklub *16*
          • xxspartankaxx

Re: Re: Re: Re: Gay

Jj máš recht
            • mizgousek

Re: Re: Re: Re: Re: Gay

jooo presne tak xD si to vysvetlila skvele
        • Re: Re: Re: Gay

*1* *1* óó děkuji ×D
    • mizgousek

Re: Gay

to bych chtela videt tebe jak vypadas blbecku,ty jsi teplej a co sem lezes kdyz ho nemas rad,proste trapacek nejvetsi *10*
  • Šampoonek můj

Richienek to je ten nejkrásnější kluk co může být!! ne že bych ho milovala to ne ale on je prostě dokonalej!!! *14*
  • mizgousek

richo

on upe nejdokonalejsi ze vsech kluku,nejvic krasnej,sexy,sladkej,roztomilej,zab avnej zalticko muje je to i love you 4ever *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: richo

jo přesně, PŘESNĚ, MOJE ŘEČ!!! *14* *14* *14*
      • mizgousek

Re: Re: richo

ano proste neuzasnejsi *14* *14* *14* *14* *1*
  • happykate

Richie

on je upa sexy a sladkej *14*
  • monass

uuu

upe krasnej samponek *14* *14*
  • richietka

Richie je můj miláček

Richie je nejlepší,nejkrásnější...a já nevím co ještě. *14* *14* *14* .On je z nich nej!!!!Je tak slaďoučký!!!Úplně k sežrání.Jenže by ho byla VELKÁ škoda. *14* *14* *14* Má nádherný oči,vlasy,tělo...On je ten nejkrásnější kluk z celého vesmíru.in my heart 4ever... *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Richie je můj miláček

Tak přeju dobrou chuť *1* a na Richiem jsou nejkrásnější oči ale je sladkej to máš pravdu *14*
  • misuge14

proč??

proč vlastně tehdy richie odešel z us5??
    • monass

Re: proč??

richie neodesel to odesel chris
      • misuge14

Re: Re: proč??

jo já vim ale asi hnedka ze začátku dyť ho přece musel jay přemlouvat
        • Re: Re: Re: proč??

to bylo kvůli rodičům....mu dali domácí vězení
    • xxspartankaxx

Re: proč??

To já newim.Asi že bude muset opustit Ameriku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: