Přejít na výpis diskuzí

Claudia Cardinale

OSOBNOST 31.12.2006 
40 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak je to pravda...

Tak jsem porovnával fota Ilony Csákové a Claudie Cardinal a ona jí je opravdu dost podobná (teda byla, když nosila drdol)... :-)
  • No konečně ste se rozepsali
  • Ty ses Borec na hooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvnnnnnnnnnnnoooooooo oo demente
  • No to máš pravdu opravdu si mě dostal ale nevim nevim asi sem hodně blbá'blbej ale něco mi nesedí Crispy, nepíše se slovo sorry nějak takhle nevim ale měl by ses jít naučit anglinu. A víš co přestaň me se hádat co si takhle normálně jít za diskutovat. Proč si vlastně šel na cardinalovou?
  • nenenenene

Hej tak to ne . . . ten posledni sem nepsal ja, nakej magor si tu dela prdel, ja bych taky mohl psat klidne za tebe . . . never vsemu
  • na rovinu

tak jo začneme od začátku takže jsem holka mije přezdívka je Nyjaa a na Cardinalovou sem šla protože sem měla oní referát. A taky z vlastního zájmu je to výborná herečka a nádherná ženská ne že bych byla lesbička ale taky proti nim nic nemám. Sleduješ hodně filmy já moc ráda chodim do kina. S Cardinálovou sem viděla jenom pár Filmů ale všechny se mi líbily s tich starších hereček mám taky ráda Bardotku. Jaký máš rád filmy (předpokládám že si kluk jestli ne oprav mě)Jestli mi chceš napsat na můj E-mai (aby sme si nepsaly před tolika lidma (i když asi sem moc nikdo nechodí))tak napiš...
  • Tak nevim

No, podle me ma tohle k rozepsani jeste hodne daleko . . .
  • Wow !!!!

Co bych dal za to potkat ji tak jak byla v TENKRÁT NA ZÁPADĚ...
  • No ja nefim ale rek bych ze Claudi zna snad kazdej
  • CHE BELLA

una grandissima e bellisima attrice. la dolce italia - le dolce signorine!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit