Přejít na výpis diskuzí

Cody Simpson

OSOBNOST 9.12.2009 
299 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no twl :D :D :D :D :D nejdřív to byl Justin Bieber a teď to je Cody Simpson :D :D :D nic proti němu nemám (ani proti vám) ale vim, že on ani neví, že existujete :D :D :D ale je hrozně vtipný si číst vaše komentáře a čekat až vám odpoví :D :D :D
    • Ahoj jo máš pravdu ten nemá ani potuchy o nich a vůbec po téhle stránce=D.Ale je mi tech holek líto *4*
      • Běžte si posluochat Gotta..Nikdo vás neprosil o váš názor :D takže ádios :D
  • i love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!! you are my favorite singer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jsem tvoje veliká obdivovatelka taky mě baví zpěv a tanec zatím jsem byla jenom z tancev v ustí na závodech ale do budoucna bych chtěla natočit svuj vlastní vydeoklip a ktomu písen tak nevím jestli se mito povede zatím si zpívám sama pro sebe moc semi líbíš a když budu moc tak bych tě chtěla navštívit na konzertě zatím jsem nemohla protože když ty jsi měl konzert tak já byla na ruznych akcích ale doufám že tě uvidím si krásnej kluk a chtěla bych tě poznat odepiš mi na komentář děkujuti *14* *14*
  • :** miluju ho ..! sme stejne vysocí mame rdi stejne veci ja se asi zblázním :P :D*
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • Jste jak ipiny O Cody Vždyt na tuhle stránku nechodí a vy si tu vykecáváte jako by tu byl snad každej den *2*
    • přesně tak píšete mu tady jak za nim přijedete vždyt on ani neví že tahle stránka existuje :D :D :D *3* ááchjo :D :D já z vás nemůžu :D :D
    • Máš s tim probélm ? Tak si sem nechoď..:P Běž si koukat na Biebra !
      • 1Danielle1
        s Biebrem problem ? . ja bych rekla ze oba . az na podobu zpivaj skoro stejne a oba dobre tancej .
        takze . tady se rodzily moc nevedou
  • božíííí♥♥♥...kráásnoučkééj kráásnejj miluju těě ♥♥
  • ahoj holky prosím newíte kde ted žije cody zda v austrálii nebo v los angeles ?? :)
    *4*
    • Teď je v Japonsku :)
      • :DDD Tak tys to zabila :DD
        • ??
  • Nemálo ho miluju ♥ *14*
  • samozdřejmě že si někteří lidi myslí že od pohledu je to napodobenina justina biebra .. ale mužu uznat že cody ma velmi pěkné pisničky :)
    těším se až bude mit nějaky koncert v ČR
    • pěkně napsáno :) Dost lidí si myslím že jen kopíruje, ale když si ho poslechnou nebo se o něj začínají více zajímat, poznají že je úplně jiný!!!
      Oba jsou rozdílní a jedinečný! x)
  • no ty vole vy máte dost xD jako kdyby si to měl někdy přečíst :DDDD jako kdyby ste ho zajímali ;)
    • jezisi si trapka jako svina a ty urco taky nikoho nezajimaji ty tvoje debilni vyjevy tk zalez do hoven ty kravko :DDDDDDDD *16* *16* *16* *16* *1* *1* *1*
    • každejby chtěl jeho conzert??? na Codyho by šli max retardovaný buvertačky 10-13 let co nemaj ponětí co to hudba je ;) byl by to hodně prodělenečnej konzert.. Justina neposloucham, ale J.B. je tisíckrát hezčí než Cody ;) Codyh vzhled mě zděsil natolik že odmítam poslechnout si cokoliv on napsal ;)
      • nezname na ze ty ho neposlouchas tak ostatni taky ne , boze je to uplne normalni kluk jak ostatni akorat je celebrita a ma hlas! tady nejde o krasu , chtela bych videt tebe .. nevime co to je hudba? tak pardon ze lidi jsou odlisni
      • A komu to tady cpeš ? tak na něj nečum..neposlouchej ho :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší