-
on?
on?nejuzasnejsi
on?nejhezci
on?bo zi
miluju ho ♥♥♥♥♥ -
-
škoda, že už na Osobnosti tolik lidí nechodí...
-
-
On♥
On?♥ Nejlepší♥ Nejhezčí♥ Nejúžasnější♥...:)) -
-
Re: On♥
♥ :)
-
-
CODY SIMPSON IS BEST.....cody je nejlepší
zbožňuju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
JE NEJ.... -
on je ten nejsladší a nejhezčí kluk na světě *14* *14* *14* *14*
-
Cody je prostě nejlepší a nejhezčí kluk na světě. Dokonce hezčí ne Bieber. *14* I LOVE YOU CODY SIMPSON *14* *14* *14*
-
Ahoj všechny Simpsonizers♥ :D
Jen vás chci informovat že v novém bravu najdete asi 2 odstavečky o codym :D Ale i to je pokrok, začíná se tam objevovat pořád čestěji! :) -
-
Jo no..akorát ty fotky k tomu..blééé...:/ hlavně ta fotka s těma ošklivýma italskýma botmaa, který mu vůbec nesluší..:/ jo no je tam častěji a častěji :)
-
-
:D jak já už se těším na ten plakát v popcornu! :D mimochodem, cody v žebříčkách, trochu klesá :/ musíme zase zabrat!! :D
-
-
Jo no klesá ://///
-
-
-
-
moc se mi líbíš ty tvoje blond vlay a modré oči no tobych tu byla asi dlouho než bych to tu vyjmenovala snad to bude stačit *1* *1* *1*
-
-
Až na to, že má zelené oči a 167cm.Jinak je náááádhernej !!!
-
-
nejhezčí a nejlepší kluk na světě *14* *14* *3* *3* *4* *4*
-
Cody:*
Ježííš ten je boží:* Líbí se mivíc než Bieber:) Cody, Si sladkej:* -
-
Re: Cody:*
Biber vždycky nejlepší nikdy ho nedá i kdyby chtěl! Bieber je hezčí a má i lepší hlas! -
-
Re: Re: Cody:*
SOUHLAS!!! Justin bude vždycky na 1.místě! nebo alespoň u mě ;) -
Moje slova!!... Cody je skvělej... ale Justin byl je a bude vždycky nejlepšíí :PP
-
-
Re: Cody:*
Přesně aspoň tu má někdo názor jako já *14* -
-
jj *14* -
-
Re: Re: Re: Cody:*
Upe nejvíc souhlas.... :* *14* *14*
-
-
-
-
Oni...:p
Asi bych začala tím, že bych řekla, že udělal moc dobře, když své video dal na http://www.youtube.com . Nevím proč lidé říkají, že Cody je jako Justin Bieber. Oba jsou jijí. Ale myslím, že někteří idioti těmto dvou závidí a holky na ně žárlý, protože vědí, že Codyho a Justina nikdy mít nemůžou a za čas je omrzej, protože přídou další nováčci. Na Codyho a Justina narážejí puberťáci, ale i starší lidé, nejspíš kvůli jejich věku. No a co? I když by jim bylo třeba 8, zpívat umí oba dokonale. Doufám, že Cody to nebude mít tak těžké jako Justin Bieber a že s Jusinem (i s Codym) se lidé smíří. Vždyť oni jednou taky vyrostou. Nezáviďte jim, ale spíše je podporujte. Podívejte kam to oba kluci dotáhli. ;P -
-
Re: Oni...:p
Souhlasím s tebou mě se líbí oba dva a komu se nelíbí tak ať je neposlouchají!!:) -
Re: Oni...:p
Pekne si to napísala.. Oba dvaja sú rozdielny. Majú obidvaja veľký talent a nikoho z nich neodsudzujem. :)
-