-
*14* Ahoj jsem do tvého hlasu úplně blázen ale bylo by fajn kdyby si udělal koncert v České Republice byla bych moc ráda jsi jednička a Justin Bieber je proti tobě úplná 0 jsi nejlepší!! *3* *3* *14*
-
:]]
Víte co pro někoho je lepší Bieber a pro někoho Cody..:) osobně hlasuju pro tu druhou záležitost..;)
Ale JB má taky hezký písničky ;) ale prostě je pro mě stejně nejlepší Cody
(a Pepa) :) -
-
Re: :]]
Mně se tady líbí aji Cody a aji Justin :-* nemůžu z nich -
-
mně se nelíbí žádný písničky od Codyho
-
-
-
Ta Babetka
On nejlepší je Cody .. Justin je takový chalan že ho by chtěla každá holka ,ale promě je lepší Cody.. Vím že se tolik holek líbí Justin ,ale co stejnak je nějakej divnej Lepší je Cody a tečka :D -
-
cody je prostě nej!
jj máš pravdu!cody je lepší než justin..!A navíc cody je hezčí než justin!Prostě sem si ho hned zamilovala a furrt si od něho pouštím písničky:* :*
-
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mám tě moc ráda a doufám že budeš někdy v česku mám tě ráda a písničky máš dobrý
-
Codyho velkej den ♥
-
Nejkrásnější;DD♥♥♥
-
On je !dokonalý!
-
I Love Cody Simpson!! *14* *14*
-
Cody 4ever :D je mnohem lepší než nějakej Bieber... mohl by mít ten koncert v česku. x)
-
-
Cody ale Justina obdivuje a jsou to kámoši...
-
-
plakát
Ahojky nevíte kde mám sehnat jeho plakát jestli ho vůbec někde seženu plsky buď mi napište na osobnostech nebo na email eliskakucerova@mujmail.cz předem díky *4* *7* -
-
Re: plakát
Nevím já taky nemám *9* *14* -
-
Re: Re: plakát
http://www.imagebam.com/image/98d85 d120916471 do prd!!Tady je plakát Codyho ach jo musím ho mít když je tam i plakát s Vanesskou *14* -
-
Re: Re: Re: plakát
Cody je normální kluk vsichni ho srovnáváte s Justinem ale on je uplně jinej a navíc Justin je pro mě ..... kterej si moc myslííí. Cody je supeerrr a nejvíícc neřikam že je buh ví jak krásnej ale je hezčí než Justin!!!!!
-
-
-