-
cody je najlepši *14* *14* *14* *14* *15* *15* *14* *14* *14* *14*
-
Cody
Ahoj :) Cody mutoval ! nebo nemám proto jinýho vysvětlení :/ Přetím např.: Singl Iyiyi má sladkej hlas ! Ale song.: On my mind..! ztratil svou krásu i roztomilej hlas :( Je skvělej, a pořád má muj velkej obdiv, ale ne takový jako předtím !:( -
-
Re: Cody
Mě se víc líbí v "On my Mind" ,má hezčí hlas..:)
-
-
Sestra
Kolik je vlastně jeho sestře Ali? -
-
Re: Sestra
Codyho sestře alli je 12 a jejich mladšímu bratrovi tomovi 6 :) -
-
Re: Re: Sestra
No vlastně jí je 13let slavila narozeniny v dubnu -
-
Re: Re: Re: Sestra
jj, je jí 13 :D překlep xD
-
-
-
-
Cody chodí asi už šest měsíců s Gigi Hadid :)
-
-
Chodí s ní ještě? :O
-
-
:)
I LOVE YOU CODY!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Dana
Nevíte někdo kde bude Cody mít koncert ? že jsem četla v popronu že v létě bude v Evropě..:) -
-
Re: Dana
já to tam taky četla,kde by to bylo a kolik by ten lístek asi stál a kde ho sehnat ,díky :-)) -
Jo jo taky sem to četla byla bych moc ráda nikdo můj oblíbenej tady ještě v čr nebyl tak sem zvědavá jestly přijede ale byla bych fakt moc ráda ;) -
Já to taky četla, ale ještě nejsou zveřejněny podrobnosti. Datumy jsou zatím jen pro Severní Ameriku :( Ale bylo by super kdyby zavítal k nám!! :DD -
-
Re: Re: Dana
No to jo mohl by nemo aspoň, ale tady asi tolik fanynek mít nebude :/ aby sem jel..
-
-
-
Je prostě nejhesčía je dokonalej. *14*
-
A co že je dává na soukromý? :OOO Bohaaa čum jak se Bieber chová. Pak sem něco piš ty inteligente. -_- *16*
-
Všechno nejlepší Cody :* Mám tě moc ráda :* Jednou přijdu na tvůj kocert a to určitě :*
-
-
ja tam byla a je uzasny *16* *16* *16* *16* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Super,super super love you cody *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*