-
Je nej..ale je fakt že chtít můžem.. *7* *8*
-
Nevíte kde snim aspoň písnout ?? ;)
-
Nevím jestli je hezčí Dylan nebo Cole *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Watch this:
http://www.youtube.com/watch?v=rFoOYslhSXA&feature=related -
Hele,holky je fakt hezkej a suprovej to jo.Ale vy si myslíte že kdyby jste se s ním potkaly,tak že vám padne před nohama a bude prosit,aby jste si ho vzali sebou domů?Bože můj všem je tady okolo 13-15 a myslíte si že zrovna vás bude on chtít?Otevřete oči holky,vím,že by to bylo krásný ale tohle je realita..:) Pardon jestli jsem někoho urazila ale tohle je můj nýzor a myslím,že mám pravdu :)
-
-
Jo, máš pravdu ! :D Stejnak, nechápu, proč mu tady všichni přejí k narozeninám atd. když si to stejnak nepřečte. :D Ale když je to baví, tak ať. :D
-
ano máš obrovskú pravdu,ale ho ja nemilujem *7* *7*
-
-
Cole je pekný a talentovaný veď svoj herecký talent ukázal spolu so svojim bratom ako v sladký život na mori tak aj v sladký život zacka a coddyho *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ale no tak v zivote su aj dolezitejsie veci......kde si s nim mozem pokecat???????
-
Vážně?A jaká stránka to je? *8*
-
Čaute Holky a kluci vím kde snim pokec fakt trochu umí česky ale jako je snim sranda diš budete chtit jeho stránku napište na emiel na letadlo159@seznam.cz diky *14*
-
Čaute holky a kluci vím kde snim pokec esi chcete snim pokec napište mi na emiel na letadlo159@seznam.cz Diky *14*