-
SpRoSeOvÁ
ThEbE aKo upe mIlUjŮŮ a i tVýHo bRáChU A KoLiK VáM ByLo KDyŽ sTe NaTáČeLy sLaDkÝ ŽiVOt zAkA A CodYhO StE SklaDoČkÝ MIlUJŮůů ThEbE NeJvÍÍÍc *14* *1* -
LOVE YOU
mám rada cola sprouse..moc a moc..welmi:) *14* -
Re: hezu :D
jsou sexy hlavne ccccccoollleeeeeeeeeee.mam jeho fotky po celem byte. *14* *14* *4* *4* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: zuzka
cole neboli cody je úplně suuuuuuuuuuuuuper i love you *14* *14* *14* *14* -
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! -
zuzka
néééééé néééééééééééé Beru to zpět,oba miluju!!!!!!!! I Love You !!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
zuzka
Já ho asi miluju slyšíš Cole???I love You!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Cole and Dylan
mas prafdu!!! -
13
inac viete ze ked zacali natacat the suite life of zack and cody tak mali 13...ked ste videli tu cast kde sa cody prezliekol za dievča tak tam mal 13rokov!!! *14* *14* *14* -
je krásnej
je krásnej -
Re: Re: Cole and Dylan
zlato tohle ti nikdo v dnešní době nesežere :-D -
l---ol zac---
Mno ja newim ale na ty druhy fotce mi připomínaj zaca *9*
*1* *1* *15* -
Re: cole
jj :( -
cole
ja by som sa s nimi rada stretla ale asi to nepojde pretoze nikdy nejdu do ceska alebo na slovensko alebo do madarska no proste do takych blizsich krajin...no podla mna to neni fer!!! *13* -
Jsou upa krááásný :)
jsou oba moc krááásní jako.....sem fakt magor no ae sou upa úžesní a jejich zájmy jsou fakt good :D možná se mi The Suite Life Zack and Cody líbí víc neý Hannah Montana apod..... ae nwm no :D *14* *8* *14* I LOWE YOU 4EVER *8* -
Re: Disny
kdy budou v česku??? *7* -
Re: hezu :D
už to vidím,začal diseny channel a s ním Sprousovic dvojčata...to bude blogů *4* -
hezu :D
Jako ten seriál je fakt hezu hrajou tam fakt božsky a já umírám smíchy :D *15* *1* -
narozky
všechno nejlepší!!!! *3* *3* -
17
Gz oboum dvou :-) *4*