-
HB
Happy birthday! -
Všechno nej
Všechno nejlepšíííí k Tvým narozkám ti přeje Agi!!!! *3* -
Zack & Cody
měla jsem ráda kdysy obě dvojačta kvůli seriláu "The Suite Lif of Zack & Cody" dívala jsem se na ten seriál na jednom polském kanálu (TVP1) měla jsem je moc ráda ale když o nich bylo málo stránek (chtěla jsem mít o nich blog) tak jsem našla 1-2 stránky webovky o které se už nikdo nestará *9* jinak běe nej k 17.narozkám *14* *1* -
Disny
takze jsme informovan o tom ze se jetix meni na disney channel uz v zari bud 9 bo 19...uz se tesim na miley a selenku..ale sem zvedav na tydle brachy...jestli to bude jako Wizzards a Hanna...tak to se mam na co tesit...koukal se na youtube ze je ted "event"(bonus) jmenuje se to Wizards on deck with Hannah Montana..v podstate se jedna o tom ze se vsechny tri serialy sejdou na lodi se zackem a codym..vznikne z toho pryma podivana a svanda...tak kdo jste techto serialu fanousci tak se mate na co tesit...ale take je otazka za jak dlouho to tam Jetix(DCH) da...zname je -
Re: Re: Cole and Dylan
PS: hele mlada damo...Cole zadnou girlfriend nema tak nevim co tu jebes :D ale to je sumak..dylan neni tlustej...ale ma normalni postavu spis Cole je vychrtlik :D -
Disny
máme štěsti budou v ČR no vlastně až na podzim ptž Jetix se změní na Disney Channel takže budou davat úplně všecky seriály takže i Zacka a Codyho ,Wizards of Waverly,Hannah Montana i 3. sérii a taky J.O.N.A.S,Sonny with a chance a všecky jejich filmy...nemůžu se dočkat ja jsem do Disneyho upa zblázněná ne jenom teď, ale už když jsem byla malá milovala jsem jeho pohádky... -
Re: Cole and Dylan
ahoj ten tlustejsi je Dylan a ten hubenejsi je Cole, Cole je muj kluk uz hodne hodne dlouho.*16*takze s tim dejte pokoj.*8*
PS:ja cesky neumim jen tohle davam z anglictiny do cestiny aby si mi rozumnela..... paaaaaaaapa -
Jak sou vlastně staří??
mno oni vypadaj tak na 13 maximoš na 14 ale žhe by jim bylo 16 to nééé *1* -
jojo
jojo dávaj to v televizy,ae to je fuk *1* -
Cole and Dylan
Kterej je kterej? :D Já nikdy nwm :D -
Re: Re: Míška
teďka je nový the suite life on deck.. je to fakt suoper doporučuju se koukat na youtube -
Niki
Je užo *14* MTMR *14* *14* *14*
jE PROSTĚ COOL *14* a THE SUTE LIFE OF OF ZACK A CODY *15* -
Re: Míška
*9* jak se jmenuje ten serial prosim!nemuzu to nikde zjistit *9* -
Míška
Já jsem viděla ten jejich serial jen na YouTube , škoda že to nedavaj normalně v televizi *4* -
sladky
*14* je tak krasnej.... *14* sladkej,je proste uzo....... a jeho serial hotel zack a cody je prdel *4* -
:-*
Je tak sladkej♥s tím jeho bráchou!!!! :-**** I Love yous!!!! *14* *14* *14* *14* -
uužasnej!!!!!!!!!
dylen and cole are so hot!!!!!hrozne je miluju jsou nej *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*