-
no s tím životem to je sice pravda ale vždyt jsme pubertačky
-
Anno jak to že se s ním znáš vždyt si ze Slovenska
, -
ale já na to koukala v anglině;)
-
ale vždiď část boty a šachy ješte po česky na disney channel není *16* *16* *16* *16* *16*
-
Mám ho ráda *14* *14* Je to suprovej herec!!!! *14* *14* *14*
-
Máš pravdu.. :D :) STejnak je život nespravedlivej... ale jinak s tebou naprosto souhlasím! ;))
-
Baby chcem vam povedat ze nerobte si taky velky zaujem o Cola pretoze ani nevie ze existujete a ked sa aspon jedna k nemu dostane tak vela stastia :D Ale jedneho dna stohoto vyrastiete a bude vam niekto iny pripadat krajsi.. Ja som bola tez donho ale uz som nohami na zemi a zmierim sa stym ze ho mozno vzyvote neuvidim ani si snim nepodam ruku:( ale zivot ide dalej .. on zrovna nemusi byt ten pravy ne? :D a ani ho nepoznate iba ztoho srandovneho serialu Zac and Cody zda sa vam ze je pekny srandovny ale to je vsetko co o nom viete.. tak dufam ze sa poucitee a nechate ho napokoji :D isto nemaa rad moc moc blaznive fanenky :D a jak sa snim niekedy stretnem tak mu poviem aby prisiel na slovenskodo chorvatska do anglicka atd. koli vam .. :D :D ale pochybujem ze sa snim stretnem :D hh tak cawte :D
-
A jak ho znáš?? :)
-
Lido ja coliho znam *4*
-
Hele, podle mě taky není pravda, že se narodil v roce 1992. V epizodě "Boty a šachy" Tak tam mu ta protihráčka říká, že se narodil v roce 1993. Co myslíš?? :)
-
Nechodí teď s nikým, naposledy randil s Debby Ryan-aspoň myslím,snažím se o něm si všechno pozjišťovat!
-
Podle mě Cole s nikým nechodí. Kdyby chodil, tak je to na Facebooku a všude možně.. :D :)
-
Cole!♥
-
Cole je Tak hezkej napiste nekdo poked vote s kym chodi. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
hele ani nevím jestli s někým chodí *7*
-
cole je o něco lepší *14* *14* *14*
-
a kto sa vám viac páči cole alebo dylan sprouse *14* *14* *14* *14* *14*
-
A vážně s někým chodí?? :D *4*
-
nevieťe fakt s kým chodý chcem vedieť kto to je *14* *14* *14*
-
Taky mě to štve.. :// Jenže kam se podívám všude samí fake, který se za Cole vydává.. :// :D