-
17 věk sdf
podle me vypadaji na svuj vek staci se kouknout do fotek a hned to tam vidíte!!!!!! -
titulek
Týjo tak se tet koukám na sladký život zaca a codyho a ti se teda změnily -
cooo
Já jsem si myslela ze jim je tak mazimálne oboum tak 14 a v filmu sladký život Zacka a Cody jsou mneheeem hezčí jak můžou bejt tak hnůůůůs?a uz sou nak mocc starýý tak kolik jim v tom filmu mohlo bejt 16?je to divný!!!!!!!!!!!!!hnůůůůůůů ůůůůůůůůůs kluciii!!! *8* -
-
Re: cooo
oni mali 12 rokov nie 16 a preco su vsetci do nich zamilovany nie su nejaky pekny.
*9* *9* -
-
Re: Re: cooo
cole je nejhezčí kluk které ho jsem viděla tak je moc nádherný i když mu je 18 let. *4* *14* *8*
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Náhodou Cole i Dylan Jsou total Sladcí... -
ve filmu jim bylo 14 a ted jim je 17 jsou uz stary ale krasny jakej se vam libi vic? *14* *1* *3* *14* jsou velmi sexy -
neni to divny oni to tocili jak jim bylo tak 12let *1* -
ses divná.....????
v tom filmu jim bylo 12!!!! na svůj vk vypadaj a jsou sladký.....!!!! -
-
Re: Re: cooo
no mozna jim bylo 12, ale vypadaj asi tak na 8 teda nic ve zlm... :-)
-
-
-
SpRoSeOvÁ
ThEbE aKo upe mIlUjŮŮ a i tVýHo bRáChU A KoLiK VáM ByLo KDyŽ sTe NaTáČeLy sLaDkÝ ŽiVOt zAkA A CodYhO StE SklaDoČkÝ MIlUJŮůů ThEbE NeJvÍÍÍc *14* *1* -
-
Re: SpRoSeOvÁ
ked začali natáčať mali 13 rokof *14* *14* *14*
-
-
LOVE YOU
mám rada cola sprouse..moc a moc..welmi:) *14* -
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! -
zuzka
néééééé néééééééééééé Beru to zpět,oba miluju!!!!!!!! I Love You !!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
zuzka
Já ho asi miluju slyšíš Cole???I love You!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: zuzka
cole neboli cody je úplně suuuuuuuuuuuuuper i love you *14* *14* *14* *14*
-
-
13
inac viete ze ked zacali natacat the suite life of zack and cody tak mali 13...ked ste videli tu cast kde sa cody prezliekol za dievča tak tam mal 13rokov!!! *14* *14* *14* -
je krásnej
je krásnej