Přejít na výpis diskuzí

Cole Sprouse

OSOBNOST 17.2.2008 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucik200

17 věk sdf

podle me vypadaji na svuj vek staci se kouknout do fotek a hned to tam vidíte!!!!!!
  • titulek

Týjo tak se tet koukám na sladký život zaca a codyho a ti se teda změnily
  • cooo

Já jsem si myslela ze jim je tak mazimálne oboum tak 14 a v filmu sladký život Zacka a Cody jsou mneheeem hezčí jak můžou bejt tak hnůůůůs?a uz sou nak mocc starýý tak kolik jim v tom filmu mohlo bejt 16?je to divný!!!!!!!!!!!!!hnůůůůůůů ůůůůůůůůůs kluciii!!! *8*
    • Re: cooo

oni mali 12 rokov nie 16 a preco su vsetci do nich zamilovany nie su nejaky pekny.

*9* *9*
      • Re: Re: cooo

cole je nejhezčí kluk které ho jsem viděla tak je moc nádherný i když mu je 18 let. *4* *14* *8*

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • helli.16

Re: cooo

Náhodou Cole i Dylan Jsou total Sladcí...
    • Re: cooo

ve filmu jim bylo 14 a ted jim je 17 jsou uz stary ale krasny jakej se vam libi vic? *14* *1* *3* *14* jsou velmi sexy
    • miley-selena-demi4ever

neni to divny oni to tocili jak jim bylo tak 12let *1*
    • lucik200

ses divná.....????
      v tom filmu jim bylo 12!!!! na svůj vk vypadaj a jsou sladký.....!!!!
      • Re: Re: cooo

no mozna jim bylo 12, ale vypadaj asi tak na 8 teda nic ve zlm... :-)
  • SpRoSeOvÁ

ThEbE aKo upe mIlUjŮŮ a i tVýHo bRáChU A KoLiK VáM ByLo KDyŽ sTe NaTáČeLy sLaDkÝ ŽiVOt zAkA A CodYhO StE SklaDoČkÝ MIlUJŮůů ThEbE NeJvÍÍÍc *14* *1*
    • Re: SpRoSeOvÁ

ked začali natáčať mali 13 rokof *14* *14* *14*
  • LOVE YOU

mám rada cola sprouse..moc a moc..welmi:) *14*
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!
  • zuzka

néééééé néééééééééééé Beru to zpět,oba miluju!!!!!!!! I Love You !!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zuzka

Já ho asi miluju slyšíš Cole???I love You!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • anisek285

Re: zuzka

cole neboli cody je úplně suuuuuuuuuuuuuper i love you *14* *14* *14* *14*
  • 13

inac viete ze ked zacali natacat the suite life of zack and cody tak mali 13...ked ste videli tu cast kde sa cody prezliekol za dievča tak tam mal 13rokov!!! *14* *14* *14*
  • anisek285

je krásnej

je krásnej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit